Jake T. Austin

Jake Toranzo Austin Szymanski

7,3
1 978 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake T. Austin

Nie wiem czemu, ale Amerykanki za nim szaleją. Mi się on nie podoba z wyglądu. Jeśli chodzi o granie to widziałam go w Czarodziejach i Johnnym Kapahala. Nawet fajny. Przez ten rok jak dla mnie zmienił się w wyglądzie, i to bardzo. Patrzcie na promo nowej serii Czarodziei:
http://selenaweb.org/gallery/albums/Wizards%20of%20Waverly%20Place/Season%202%20 Promos/004.jpg
Jeszcze rok temu wyglądał jak dzieciak, a teraz zaczyna wyglądać coraz lepiej. Chociaż i tak mi się nie podoba ;p

NarwanyChochlik

Masz rację, straaasznie się zmienił :) No normalnie w szooku jestem :)Teraz jest nawet ładniejszy ale mi się nie podoba :) Kiedyś mi się podobał ale teraz już nie.
;)

tila_tequila

no no strasznie sie zmienił to fakt :]
ale np w Czarodziejeach nie wiem..jako dziecko jak byl taki glupitki byl slodszy..a teraz to takie nijakie juz...
ale najbrzydszy nie jest tak ogólnie :)

NarwanyChochlik

A mi tam się podoba z wyglądu (może dla tego że mam 13 lat ... e nieważne)Mi się podoba jak on gra no i jego wygląd!

misiaa10

mi on się podoba z wyglądu, jest coś w nim takiego co mnie ujmuje. ale to jeszcze dzieciak chociaż zaczyna już wyrastac na fajnego chłopaka ;d

NarwanyChochlik

według mnie jest dobrym aktorem

użytkownik usunięty
NarwanyChochlik

Fajny chłopczyk;D