Ja nie mogę jego nazwisko Szymański. Moi sąsiedzi nazywają się Szymańscy może są
spokrewnieni XD
Woow!!! Czadowo! Normalnie to jest takie ekscytujące!!! Popuściłaś już może? To jest częste nazwisko... Znam 3 różnych Szymańskich...
No właśnie... FiliTVD napisał(a), że zna 3 rożnych Szymańskich.
Ja sama mam tak na nazwisko, w mojej miejscowości nie licząc rodziny mojego brata jest jeszcze jedna taka rodzina.
A na jednym z obozów poznałam inną Szymańską i nie jesteśmy spokrewnieni.
To nazwisko jest dość popularne w Polsce, więc nie warto się tym tak... cieszyć.
Choć swego czasu mnie samą trochę jarał ten fakt...
Przepraszam. Ale nie zawsze da się odebrać tak jak autor chciał, aby zostało to odebrane. Tym bardziej, że porozumiewamy się przez pisanie a nie rozmowę [twarzą w twarz]. Tak na pewno wyczułabym ironię. Chociaż to "XD" mogłoby mi dac do myślenia.
Jednak uznałam, że było to zadane z pełną powagą - wybacz.
Nie chciałam Cię wkurzać, a jedynie... wyjaśnić / pomóc.
nic się nie stało :)
wiem, że przez pisownię nie zawsze można wyczuć ironię, gdybyś słyszała jak o tym mówię to na pewno byś zrozumiała o co mi chodzi :) więc jeszcze raz do WSZYSTKICH żartowałam, myślałam, że zrozumiecie jak dodam ''XD''
Czyli rozstajemy się w pokoju :D Hehe.
Cieszę się, a poza tym wszystko chyba już jest jasne.
Ma jakieś tam polskie korzenie i jego prawdziwe nazwisko [ Szymański ] jest dość popularne w naszym kraju.
Też mnie cieszy ten fakt, ale nie wydaję mi się żeby on znał nasz język i wogóle. Nawet nie używa własnego nazwiska