Jakub Gierszał

8,2
35 724 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Nie urzekł mnie wygladem tylko swoja inteligencja ...wystarczy posluchac wywiadu z jego udzialem. Wy jak sadzicie?

SweetDreams88

Ciężko powiedzieć coś o człowieku, którego nie zna się osobiście, ale jedynie po kilku wywiadach. Wydaje się być miłym i bystrym facetem, zwyczajnym chłopakiem, któremu sodówa nie uderzyła do głowy. Nie zależy mu na sławie, nie lansuje się...Mam takie wrażenie, że cały ten szum w około niego całkowicie mu zwisa:) Nie jest wybitnym aktorem, ale ma wielki talent, który musi rozwijać i udoskonalać. I jak już w innym temacie napisałam, GDYBY NIE JEGO WYGLĄD, NIE MIAŁBY TYLU FANEK, KTÓRYCH ZNAJOMOŚĆ SZTUKI AKTORSKIEJ JEST RACZEJ WĄTPLIWA...

Agnieszka_106

Zgodzę się z Agnieszką - wydaje się być normalnym i sympatycznym chłopakiem. Ma talent, może jeszcze nie mógł pokazać Go dokładnie, ale zaczął dobrze. Z wywiadów wydaje się być bystrą i inteligentną osobą, żaden z Niego celebryta, nie lansuje się, nie wykorzystuje sławy w żaden sposób. Jak Mu nic nie odbije to będzie ok.

SweetDreams88

Jak można coś o nim powiedzieć, skoro nie zna się go osobiście?
PS. Biorąc pod uwagę tylko wywiady prasowe oraz radiowe, różne wypowiedzi i jego zachowanie to wydaje się być (jeszcze) nie zmanierowany, inteligentny, z dystansem do siebie i tego, co dzieję się wokół jego osoby, a przede wszystkim po prostu normalny.

SweetDreams88

zgadzam się , bardzo inteligenty i na dodatek bystry chłopak oczywiście twierdzę tak oglądając z nim kilka wywiadów i słuchając jego przemyśleń , choć nie znam go osobiście aczkolwiek widziałam Kubę w Krakowie to wydaje się naprawdę inteligenty nie tylko podczas wywiadu w końcu nie można nagle dostawać olśnienia podczas wywiadu : ) wydaje mi się że po za tym bardzo wczuwa się swoje role dla mnie nadzieja polskiego kina . Ja z przyjemnością go oglądam .