Miej normalnie taki image jak w Sala Samobójców .. lepiej ci w czrnych dłuższych włoasach a nie w blondzie ;p
Dominik, a nieee, Jakub błagam pomaluj włosy na różowo, będziesz jak Sylwia i będziesz się podobał dziewczynom i zrób sobie "grzyweczke"
Ludzie wy nie odróżniacie filmu od rzeczywistości.
By mógł zagrać w filmie musiał zmienić wizerunek. Potem powraca do swojego.To jest jego praca.
To jest tak samo jak ktoś jest przebrany za kogoś bo ma taką prace i komuś to się spodoba np. dzieciom wychodziłoby by chodził w tym ubraniu 24/7.
dawid Twoje tłumaczenie nie pomoże, ja nikogo nie chcę krytykować, nie mam nic do nastolatek, ale jestem pewna, że te wpisy to właśnie ich sprawka..one rozróżniają film od rzeczywistości, ale błagają Kubę, żeby został w czarnych włosach w życiu codziennym bo tak (jak twierdzą) lepiej wygląda, one tak chcą i tak ma Kuba zostać bo tak im się podoba;) hhehe ciekawa jestem jakby na to Kuba zareagował jakby to faktycznie przeczytał, pewnie miałby niezły ubaw :D
Masz rację Bruzdomierz.
Ale to pisanie nic im nie da więc po co zużywać swój cenny czas i klawiaturę na wypisywanie takich głupich tekstów.
On ma swoje prywatne życie mimo tego, że jest aktorem. To jest poprostu jego praca. I nie będzie zmieniał wizerunku tylko dla paru nastolatek które tego chcą.
To jest tak samo jak by im ktoś kazał np. w czarnych włosów przemalować sobie na rudo czy różowo.