Dzięki Kubie wiem co to jest PRAWDZIWA gwiazda , bo prawdziwa gwiazda to nie ta która świeci tyłkiem na premierach tylko ta która gra jak prawdziwy AKTOR/AKTORKA.
Kubę można nazwać gwiazdą, bo jest normalny , a gra nieziemsko .
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich , którzy kochają kino i prawdziwych aktorów.
Właśnie Jego nie nazwałabym gwiazdą czy celebrytą, bo to kojarzy mi się pejoratywnie, ale z pewnością jest prawdziwym Aktorem, żeby tylko mu nie odbiło, to wtedy będzie wielki ! :)
Nie nazywam Go Mega Gwiazdą. Może zagrał tylko w 4 filmach, ale za to jak?! Ma talent, to trzeba przyznać. Zresztą, przekonamy się już niedługo czy potrafi sobie dać radę w innych rolach, kiedy wejdzie do kin "Milion dolarów" i "Yuma".
Ten Milion Dolarów to mnie jakoś nie przekonuje, niestety:/:( Yuma, owszem, wydaje się, że będzie ciekawa. Ale miloon dolarów, Karolak??? Zobaczymy...Mam urlop, to może z nudów zahaczę o kino...
Mnie też nie przekonuje, po pierwsze komedia polska, po drugie Karolak, którego nie znoszę! Ale można zobaczyć ;)
A można go nazwać fenomenalnym aktorem którym jest według mnie podkreślam że według mnie...
"I to się właśnie nazywa (tu wybierz): wolność woli, kwestia gustu, wolność wyboru, demokracja (?), kapitalizm(?). I to jest piękne:D Mnie zachwyca gra Gierszała, Ciebie nie:) Szanuję."
Popieram,popieram
Kuba jest skromny chroni swoją prywatność i jest no jest świetny jak dla mnie i tyle ja jak to mówi Kuba Wojewódzki :)
I to się właśnie nazywa (tu wybierz): wolność woli, kwestia gustu, wolność wyboru, demokracja (?), kapitalizm(?). I to jest piękne:D Mnie zachwyca gra Gierszała, Ciebie nie:) Szanuję.
A i btw. - słyszałaś o czymś takim, jak ocena obiektywna? Bo ja nie...Każda ocena pozostaje mniej lub bardziej subiektywna:]
a mnie po prostu szkoda tego chłopaka. Nie będzie miał szansy w Polsce na pokazanie wszystkiego co potrafi. Tu nie ma możliwości i fajnych filmów, w których mógłby zagrać, do których ktoś inteligentny napisałby scenariusz. W naszym kraju, liczą się tylko durne seriale i taniec z gwiazdami. widać to wszystko po ludziach, gdzie wychodząc z kina z filmu pt. 'sala samobójców' 96% obecnych na nim osób zachwycało się tylko, jak Dominik się zachowuje, jakie ma świetne ciało i włosy. Jak dla mnie w tym kraju ten chłopak nie ma szans. Powinien jak najszybciej uciekać do USA, powiedzmy sobie szczerze, tylko tam jest w stanie coś osiągnąć, bo jest na prawdę dobry ;))
A może to dzięki niemu między innymi polskie kino się polepszy ?
Jutro idę na "Salę samobójców"
Mam 12 lat i możesz mi nie wierzyć ale nie zachwycają mnie jego włosy i ciało to znaczy podobają mi się ale bardzo doceniam talent który świeci naprawdę mocno według mnie 2011rok należy do Gierszała bo w tym roku aż trzy premiery jego filmu dwie z rolami głównymi i jedna z drugoplanową...
Trzymam kciuki bo Jakub jest zaje...FAJNY:D