Mam jedno pytanie jakim rodzajem filmu był film Sala Samobujców??? A i Jakub BŁAGAM CIĘ zostań w czarnych włosach i z tą grzywką, bo w blondzie i w przylizanych włosach nie wyglądasz zbyt ładnie
nie chcesz wiedzieć co to znaczy...tylko się zastanów czemu nikt nie odpowiada na pytanie co to był za rodzaj filmu....
//...
Po zakończonych zdj. do "Sali" Kuba ogolił się na łyso, więc wątpie w to, że kiedyś wróci do czarnego koloru ;))
Jakub Gierszał wyraźnie powiedział, że to jego pomysł był z przefarbowaniem włosów na czarne, ponieważ stwierdził, że chce grać kogoś innego, stworzyć osobną historię, historię Dominika. I najlepszym sposobem była zmiana wizerunku i stąd te włosy..
Ale trzeba przyznać, że dobrze mu w nich. Ale pamiętajcie: Nic z tego! On będzie blondynem bo on jest Jakub Gierszał, a tam jest Dominik Santorski. Dwie inne osoby.
"Sala samobÓjców"! Nie mówcie mi o puryźmie językowym, ani dysortografii. To sobie można sprawdzić nawet na tym portalu!
Zwracasz się do niego jakbyś serio myślała, że on to przeczyta....Ja mam nadzieje, że Kuba nigdy już nie będzie miał czarnych włosów i tej grzywki ooo, no chyba, że POMALUJE SOBIE CHŁOPAK włosy specjalnie dla Was..jak myślicie zrobi to?? hehhehhehe :D ja myślę, że taaaaaak, na pewno chce być słitaśny.
asianna- czepiasz się, jaki prezydent tacy ludzie....;) :D ;)
Werag1 jeśli chcesz wiedzieć to Kuba na potrzeby filmu zmienił wizerunek wątpię, żeby powracał do niego w normalnym życiu.
Taka była potrzeba i jeśli chciał grać w filmie musiał to zrobić, a teraz powrócił do swojego wizerunku czyli blond włosów i wątpię by to zmienił dla paru osób.
Gdyby tak miało być to osoby którym podobała się jego gra np. w innym filmie i tam miał inny wizerunek chciały by aby miał włosy takie jak w innym filmie. To on nic by nie robił tylko u fryzjera siedział.Jakie jest motto filmu??
NICK TO NIE IMIE
ŻYCIE TO NIE MATRIX
NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ
LUDZIE LITOŚCI. ZASTANÓWCIE SIĘ. NIE BĄDŹCIE NAIWNI, ŻE ON TO PRZECZYTA I BĘDZIE JAK MAŁPA W ZOO KTÓRA ROBI CO JEJ KAŻĄ