James Franco

James Edward Franco

8,0
44 423 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby James Franco

Na początku zaznacze iż jestem fanem Jamesa , oraz uważam go za utalentowanego
aktora.Nigdy nie interesowała mnie jego orientacja , gdyż najzwyczajniej w świecie byłem
pewny iż Franco nie jest ... "Inny" , ale jego ostatnie wyczyny aktorskie ( Łącznie z przyszła
nie udawana scena seksu z udziałem jego i innego Pana) Zaczynaja u mnie wzbudzać
pewne podejrzenia.Z tad więc pytanie .. Czy James Franco jest gejem ? Rozumiem na czym
polega aktorstwo , wielu wybitnych aktorów hetrero grało już tego typu postacie (Heath ,
Jake .G. , JGL , Tom Hardy) Lecz to do czego dopuszcza sie aktor o którym tu mowa ,
chyba wykracza już poza pewne normy.

Kaem_fw

gej

Kaem_fw

kto go tam wie. a aktor z niego przedni :>

Kaem_fw

Być może lubi chłopców. Ale znowu kogo to może obchodzić liczy się talent a jego ma pod dostatkiem.

jamesdawid

No z tym talentem to aż tak nie przesadzajcie :p James jest doby , ale z tej "szufladki" (Jaka sam sobie zapewnił) Już raczej nie wyjdzie.A gdyby moje obawy sie urealistycznily .. Jedynie by mu to jeszcze bardziej zaszkodziło.

Kaem_fw

Tom Hardy grał geja? W jakim filmie?

DagnaMara

W "Rock 'n' Rolla".

Kaem_fw

Co ty gadasz O_o

DagnaMara

Tak , zagrał tam postać , cytuje."Geja , gangstera".

Kaem_fw

No ładnie. Mam nadzieję, że chociaż zagrał dobrze :p

DagnaMara

No tak , a co w tym takiego ze geja zagrał ? To akurat świadczy przede wszystkim o jego odwadze , sam chce zostać aktorem .. Lecz myśle iz mój "kunszt" Aktorski , ma pewne granice.I taka rola była by jedna z nich.

Kaem_fw

Nic w tym takiego, to tylko świadczy o tym, że nie boi się wyzwań. Ja tylko nie spodziewałam się takiej roli po Hardym. Co innego jeśli aktor gra gejowskie sceny łóżkowe, to mnie trochę zadziwia :)

DagnaMara

Heath , Jake , Penn i bodajże Oldmana (Lecz tego ostatniego nie jestem pewien) Grali "krótkie" sceny łóżkowe , a raczej Homo nie są (Bądź w przypadku Ledgera , nie byli) Gorsze raczej jest to co wyprawia James ..

Kaem_fw

A co wyprawia, bo chyba nie jestem w temacie?

DagnaMara

Ma w planie , nie udawana scenę łóżkowa z pewnym Panem.Wiem ze w zasadzie jeszcze tego nie zrobił , ale trzeba przyznać , iz zaszufladkowal sie jako aktor grający homoseksualistów.A miał wielkie szanse ( Brano go pod uwagę do "Incepcji" i "Prometeusza").

DagnaMara

Należy rownierz dodać iz film wyrezyseruje sam , więc raczej nie robi tego , pod żadnego rodzaju przymusem ..

Kaem_fw

Aha chyba słyszałam o tym filmie. Chodzi o to?: http://www.filmweb.pl/news/Nowy+film+Jamesa+Franco+z+nieudawanym+gejowskim+sekse m-88225.

Kaem_fw

Bardziej mnie szczerze powiedziawszy szokuje pomysł na Nymphomaniac niż to.

DagnaMara

No nie wiem , takie filmy już były ... A nie udawana seks , i to z drugim mężczyznom to chyba większy szok ! Przynajmniej dla mnie :p

Kaem_fw

Nie wiadomo z tym nieudawanym seksem. Wątpię by ci wszyscy aktorzy tak bardzo "poświęcili się" dla roli :)

DagnaMara

No ja nie wiem :p Bo wyglada na to iz James lubuje sie w takich rolach , ale wszystko sie okarze po ukazaniu filmu.

Kaem_fw

Podobny jest do Jamesa Deana a on także lubował się w facetach (z tego co słyszałam) więc...

DagnaMara

Tam podobny .. To nic nie znaczy.

Kaem_fw

Jak to nie, raz zagrał Deana i to bardzo przekonująco.

DagnaMara

To akurat świadczy o tym jakim jest aktorem , nie bądźmy dziećmi ;)

Kaem_fw

indeed...grał w paru filmach ciekawe postacie, które na dany okres były homo..tak było jak była era jazzu itp..sam tak gdzieś wspominał w jakimś wywiadzie. Moim zdaniem interesuje się twmatem homo w kinematografii itd ale nie koniecznie sam jest homo...ma dobry a nawet i bardzo dobry talent aktorski ;) a nawet gdyby....who cares czy jest gejem :P

Kaem_fw

http://www.teenspot.com/spotlight/is-james-franco-gay/

baaardzo stary artykuł, ale po nim pokochałam Franco jeszcze mocniej :D

Kaem_fw

No i, do chuja, Sean Pean też grał geja!