James Franco

James Edward Franco

8,0
44 421 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby James Franco

Jesterm po prostu załamana...Ona jest moim zdaniem brzydka..Juz wolałabym zeby z Lohan chodzil bo to by sie szybcij skoknczylo..ohh kolego psujesz sobie reputacje:|

astghik07

Sienną? przeciez ona z haydenem chodzila :? a teraz podobno wrocila do juda ;)

poza tym on byl z sokoloff... (?)

Mate_

ach tak... sienna chodzila sobie z haydenem, ale takze z jamesem franco. podobno wrocila do juda.
a co do sokoloff to za duzo do powiedzenia nie mam, bo jej nie znam, w przeciwienstwie do sienny 8)

użytkownik usunięty
astghik07

oj wes ta miller to ona chyba kazdego miala zasrana jedna ja jej tak nienawidze tylko wykorzystuje kazdego faceta...

a ja to bym chciała Jamesa dla siebie :P

Nikki

To nie jestes sama..lepiej stan na koniec kolejki:D

astghik07

Miller jest obrzydliwa i głupia nie lubię jej...chodźcie napadniemy na nią i odbijemy Dżejmsa-szkoda żeby się marnował:D:D:D:D;D

astghik07

nie cierpię Sienny. ;/ jakaś taka apatyczna babeczka.

ale się nie przejmuję, bo i tak kiedyś będzie MÓJ.
haha. xD

Half_Blood_Queen

on nie jest juz z Marlą. Tearz ma taką blondynke sliczniutką :D

Madziafaka

jak to?? no super jak moze miec jakas blondynke?? juz lepsza ta marla przynajmniej normalnie wygladala;p

Half_Blood_Queen

Pff, zapomnijcie, James dzisiaj śpi u mnie :P :D

Doris_8

hEh... No chyba sobie wkręciłaś!! Przecież on wtedy był ze mną!!! Dokładnie pamiętam tę noc... ;P xD no i widać mu też się podobało, skoro został do tej pory... <lol2> aha i nie zamierzam się dzielić!!! xD

paulinka_ndgd

JUŻ się podzieliłaś :> :D:D

Doris_8

oj to się wytnie ;P

astghik07

moim zdaniem Miller jest bardzo ładna ale chyba on do niej nie pasuje a tak poza tym to sama bym go chciała tylko dla siebie xD