James Franco

James Edward Franco

8,0
44 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby James Franco

No No on bedzie gral Zielonego Goblina w 3 czesci S-M.Kolejny powód aby wybrac sie do kina:DSama nie dawno sie dowiedziałamz e on gra w spider manie i teraz szukam 1 czesci po necie i nie moge znaleźć:D

astghik07

Ja miałam pierwszą część spider- mana, ale wtedy nie zwracałam uwagi na Jamesa tylko Tobeya. Teraz po Tristanie i Izoldzie szukam filmów z jego udziałem i przypomniał mi się że grał właśnie w spider- manie, ale okazało się że już tej płytki nie mam... szkoda!!!!

użytkownik usunięty
astghik07

pierwszą część Spidermana ? Ja mam :) Jeśli chcecie - napiszcie do mnie na maila(mam w profilu na swoim blogu :)), a jakoś się dogadamy :)
Swoją drogą James ma w sobie to coś :) Pozdrawiam ! :)

no a ja 2 obejrzałąm no i za 1 musze sie zabrac:Pi tez mam zamiar zobaczyc sporo filmow z nim własnie sciagam Dochodzenie:)ale w Spidermanie fajna role ma:)

astghik07

poprawka bo to bedie hobgoblin.w pierwszej czesci byl taki sobie.W drugiej niezle zagral choc ogolnie nie podobala mi sie.

Peterson_B

Zgadzam sie:)Kolejny powod zeby wybrac sie do kina;] Tez zamierzam obejrzec sobie pare filmow z jego udzialem.Ja zaczelam od "Tristana i Izoldy"a Wy? Pozdrawiam;]

aniaxii

W 1 i 2 części spidermana było go o wiele za mało... może teraz skoro będzie grał jakąś charakterystyczną rolę pokażą go trochę więcej..oby nie miał cały czas założonej maski;P

1enka

nie będzie miał maski tylko pomarszczone i matowe pół twarzy ^^
ale kolega był świetny. gorzej z filmem.

Blaczek

nie no spoko nawet z ta twarza nie bylo tak najgorzej-przecież to bylo dopiero pod koniec filmu:)::)...zgadzam sie z przedmowca..film nie powalil tak jak mozna by sie bylo spodziewac po dwoch poprzednich czesciach