Wpisujcie sie tutaj.
Nie chce uzasadnień, argumentów, itp.
Wystarczy samo "Ja." albo nawet pusty komentarz.
Kiedy wszedł do TOP 10 to miał 1002 głosów i średnią 8,6. Teraz ma 1035 głosów i średnią 8,45 i wszystkie głosy prawdopodobnie 1 na 10.
Nie rozumiem tych ludzi...
Jutro wypadnie z top10, za 2 dni będzie poza setką. Nic nowego.
Czemu?
"Jest wyżej niż Depp" - 1
"Jest za blisko Świętego Marlona" - 1
"Kto to?" - 1
Jestem tylko ciekawy która opcja tu prowadzi.
Chyba mimo wszystko ta ostatnia. Rodzina Soprano nigdy w Polsce nie była tak popularna jak w Stanach i nie zyskał tutaj dużej popularności. Nie chcę mówić że patrzę na niego tylko przez pryzmat tego serialu ale nie ukrywam że to jest jego rola życia i nią powinien zapewnić sobie wysokie miejsce.
Brando bardzo lubię i on ma u mnie 10, jednak są dzieci którzy nigdy w życiu nie widziały z nim żadnego filmu i dają mu 10 bo tak wypada. To jest śmieszne. A na temat Deppa to nie chce mi się rozmawiać. Moim zdaniem Gandolfini jest lepszym aktorem od niego i tyle.
Jest jeszcze czwarta opcja: "Dam mu 1, zrobi tak kilkudziesięciu innych i ziomek, który był w 10 wypadnie z Top100".
Szkoda gadać o tym co tu się czasami dzieje... A co do Gandolfiniego to najbardziej podobały mi się jego drugoplanowe role w takich filmach jak "Karmazynowy przypływ", czy "Wszyscy ludzie króla". Jak dla mnie bardzo dobry aktor, który dostaje ode mnie 8/10. Szkoda tylko, że w Top 100 zbyt długo nie zagości...
Nieznany aktor wyżej niż Depp, btw nie zagłosowałem na niego chociarz chciałem mu dać choćby ze 100 jedynek...
Stary, to Twoje głosy z ostatnich kilku dni:
Ben Kingsley - 1
Javier Bardem - 1
Philip Seymour Hoffman - 1
Czy ty naprawdę myślisz, że jesteś zabawny?
Synku nie uważam że jestem zabawny, ale jak sie prosisz to proszę. Daje Jamesowi temu 1.
"Prosisz się to proszę" - co to ma znaczyć? Ty myślisz, że jakąś krzywdę mi tym robisz czy co? No chyba, że jara Ciebie jak ktoś odpowie na twój post i specjalnie robisz z siebie... Nie będę kończył - na takim poziomie nie zamierzam z Tobą dyskutować.
Dla mnie ten koles jest genialny chociazby za rolę Tonego, nie wyobrażam sobie kogos innego w te roli, on poprostu urodzil sie zeby tam zagrac. a jak ktos daje 1 z 4 wymienionych powodów, lub też jak kolega wyzej ze złosliwosci to jest poprostu ograniczony umysłowo