James Gandolfini

James Joseph Gandolfini Junior

8,4
16 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby James Gandolfini

Wpisujcie sie tutaj.
Nie chce uzasadnień, argumentów, itp.
Wystarczy samo "Ja." albo nawet pusty komentarz.

Cris

Kiedy wszedł do TOP 10 to miał 1002 głosów i średnią 8,6. Teraz ma 1035 głosów i średnią 8,45 i wszystkie głosy prawdopodobnie 1 na 10.
Nie rozumiem tych ludzi...

Christopher_Moltisanti

Jutro wypadnie z top10, za 2 dni będzie poza setką. Nic nowego.

Czemu?

"Jest wyżej niż Depp" - 1
"Jest za blisko Świętego Marlona" - 1
"Kto to?" - 1

Jestem tylko ciekawy która opcja tu prowadzi.

Cris

Chyba mimo wszystko ta ostatnia. Rodzina Soprano nigdy w Polsce nie była tak popularna jak w Stanach i nie zyskał tutaj dużej popularności. Nie chcę mówić że patrzę na niego tylko przez pryzmat tego serialu ale nie ukrywam że to jest jego rola życia i nią powinien zapewnić sobie wysokie miejsce.
Brando bardzo lubię i on ma u mnie 10, jednak są dzieci którzy nigdy w życiu nie widziały z nim żadnego filmu i dają mu 10 bo tak wypada. To jest śmieszne. A na temat Deppa to nie chce mi się rozmawiać. Moim zdaniem Gandolfini jest lepszym aktorem od niego i tyle.

Christopher_Moltisanti

Cris, geneza twojego nicku jest taka jak moja czy inna? ;)

Christopher_Moltisanti

Dla Tony'ego Marlon też jest święty, choć bardziej de Niro, z tego co pamiętam.

Cris

Jest jeszcze czwarta opcja: "Dam mu 1, zrobi tak kilkudziesięciu innych i ziomek, który był w 10 wypadnie z Top100".
Szkoda gadać o tym co tu się czasami dzieje... A co do Gandolfiniego to najbardziej podobały mi się jego drugoplanowe role w takich filmach jak "Karmazynowy przypływ", czy "Wszyscy ludzie króla". Jak dla mnie bardzo dobry aktor, który dostaje ode mnie 8/10. Szkoda tylko, że w Top 100 zbyt długo nie zagości...

Cris

cris... jak dla mnie opcja "Jest wyżej niż Depp"

użytkownik usunięty
fifa114

Nieznany aktor wyżej niż Depp, btw nie zagłosowałem na niego chociarz chciałem mu dać choćby ze 100 jedynek...

Stary, to Twoje głosy z ostatnich kilku dni:
Ben Kingsley - 1
Javier Bardem - 1
Philip Seymour Hoffman - 1

Czy ty naprawdę myślisz, że jesteś zabawny?

użytkownik usunięty
schela

Synku nie uważam że jestem zabawny, ale jak sie prosisz to proszę. Daje Jamesowi temu 1.

"Prosisz się to proszę" - co to ma znaczyć? Ty myślisz, że jakąś krzywdę mi tym robisz czy co? No chyba, że jara Ciebie jak ktoś odpowie na twój post i specjalnie robisz z siebie... Nie będę kończył - na takim poziomie nie zamierzam z Tobą dyskutować.

schela

I bardzo dobrze, bo nie warto.

ale jestes smutnym i zalosnym czlowiekiem. szkoda klawiatury na takie zero...

Cris

Dla mnie ten koles jest genialny chociazby za rolę Tonego, nie wyobrażam sobie kogos innego w te roli, on poprostu urodzil sie zeby tam zagrac. a jak ktos daje 1 z 4 wymienionych powodów, lub też jak kolega wyzej ze złosliwosci to jest poprostu ograniczony umysłowo

Cris

Cóż, ludzie którzy wystawiają 0 komuś, kogo filmów nawet nie widzieli, a chcą żeby jakiś Justin Bieber poszedł w górę - są przykładem hańby i ignorancji, która wkracza w świat filmu.

Poprę natomiast zdanie tych, którzy rzekli, iż jest najlepszym wyborem do roli Tony'ego Soprano.