James McAvoyI

James McAvoy

8,6
77 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby James McAvoy

Gdy będzie starszy za jakąś rolę dostanie Oscara to pewne.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Siwy280987

racja!

xspider_2

Widzę że ktoś mnie zrozumiał :)

użytkownik usunięty
Siwy280987

Ale po co starszy? Wystarczy tylko by trafił na rolę, która wreszcie otworzy ludziom oczy na to, jakim jest świetnym aktorem i może już liczyć na sukces :) Strasznie mi go szkoda, bo to taki zdolny aktor a wciąz tkwi w cieniu innych. Jak obejrzałam Filth to dałam mu 10/10 bo w końcu byłam pewna, że to nie przypadek, że we wszystkim jest taki dobry tylko naprawdę umie grać. I to cholernie dobrze :)

100% racji! Szkoda, że mało kto go docenia i też mało kto go kojarzy (np. wśród moich znajomych) - może dlatego, że nie afiszuje się ze swoim prywatnym życiem w tabloidach i innych pudelkach, ale to sprawia, że uwielbiam go jeszcze bardziej. ;)

użytkownik usunięty
choosingmyconfessions

Mnie życie prywatne aktorów akurat interesuje najmniej - zawsze ciekawi mnie co, jak i w czym grają. Ale McAvoya wręcz uwielbiam. To jeden z tych aktorów, których sposób gry ogromnie do nie przemawia (wyrazisty, emocjonalny, bez złudzeń co do tego, co czuje jego bohater). I tak jak mówie - bardzo niedoceniony. W ostatnich X-Menach był najlepszy z całej obsady (Fassbender ukradł X-Men: first class ale za to Days of Future Past należało już do Jamesa). A Filth to już w ogóle popis aktorskich umiejetności tegoż pana. Jak trafi wreszcie na film, który pozwoli mu się przebić do czołówki Hollywood to będzie kolejnym arcyzdolnym Szkotem, zaraz po McGregorze ;)