Jan Pospieszalski

2,5
171 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jan Pospieszalski

ALBO: ANTYULUBIENI...
W tej zakładce Pospieszalski byłby górą.

To jedna z tych nielicznych postaci, których nie mam siły słuchać.

Jestem wytrwała, zawsze kończę ksiązki, artykuły, filmy, a programy ogladam do końca.
"Watro rozmawiać" to program, którego nigdy do końca nie obejrzałam...Dla mnie Pospieszalski-dziennikarz jest po prostu niestrawny...
Szczęść, Boże, Janku....

Vena_Poetica

Jesteś za młoda i za głupiutka dlatego nie rozumiesz jego programu. Tam rozmawiają poważni ludzie (choć dla równowagi zaprosi czasem jakiegoś klauna w stylu Senyszyn) o poważnych rzeczach. Jak będziesz starsza to może i te sprawy będą Cię interesować, a tymczasem ucz się bo test gimnazjalny już niebawem.

Olaf

Dziękuję, Panie Olafie, za powalającą ocenę mojego intelektu:)
Sama bym nigdy na taką nie wpadła.

A test gimnazjalny za rok pisze moja córka:)

Natomiast klauny w stylu Pani Senyszyn to osoby dość wykształcone, i daj boże, więcej takich klaunów.

A ja, biedna i głupia, nie rozumiejąca mądrego programu Jana Pospieszalskiego, który ludzi o innych poglądach, najchętniej utopiłby w łyżce wody, wolę być i pozostać głupiutka, bo to chyba lepsze, niż wielki intelekt pana Janka, ziejący jadem i nienawiścią:))

Pozdrawiam.

Vena_Poetica

Dzięki Asiu za link do pośmiania się :)))

No cóż, niektórym ludziom wydaje się, że tylko oni tu są od 2005 i zakładają, że wszyscy, którzy nie zgadzają się z ich "głębokim" zdaniem muszą był gimnazjalistami. Nie ukrywam, że chodzę do gimnazjum. Ba! Chodzę też do SP. I to kilka lat do tej samej klasy :>>>> mają mnie chyba już dosyć, bo cieszyli się, że poniedziałek wolny ...

A wracając do p. Pospieszalskiego ... przymilski ... czy jemu faktycznie się wydaje, że jeśli będzie judził na korzyść prawicy to niebo zacznie istnieć i wybaczy mu?

Jorjan

Qrczę...A tak na marginesie....Dlaczego NIKT tu się nie liczy z naszymi ATEISTYCZNYMI uczuciami???

Jorjan

Pospieszalski to nie prawica, Pospieszalski to socjalista, jak kazdy katolik.

Lestat_de_Lioncourt_

To prawica na polską miarę. Na inną nas nie stać po PRL-u :).

Jorjan

No, z tymi podzialami na lewo i prawo, jest troche dziwnie, bo nawet korwin to obyczajowa lewica.
Ja wole opcje pt "wolnosc".

użytkownik usunięty
Vena_Poetica

"Natomiast klauny w stylu Pani Senyszyn to osoby dość wykształcone, i daj boże, więcej takich klaunów."

obśmiałam się, jak fretka :)) czytałaś bloga klauna senyszyn? ale pewnie nie, skoro tak nie lubisz jadu i nienawiści :)

Nie, nie czytałam, ale na pewno tam zajrzę, skoro śmieszny:)))

Vena_Poetica

Masz racje. To moze Ty Olafie jestes za stary i brakuje Ci dystansu. Dziewczyna bardzo dobrze gada.

użytkownik usunięty
Vena_Poetica

Fakt, J. Pospieszalki to żenująca postać TVP! Jego programy są jednostronne, co za ty nieobiektywne oraz udawadniające jedynąsłuszną tezę, o grozo!
Brak słów na tego partacza!

"Boże, pobłogosław ateizm"... Zastanawiam się, jak wyglądałby wywiad Pospieszalskiego z Richardem Dawkinsem?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
WielkaStopa

Nota bene musisz być bardzo mądry wiedząc, że zardzewiała siekiera jest tępa:)

I założyłeś blog, żeby mnie obrazić? Nie udało Ci się, bo takie akurat tępe teksty, jak Twój, zupełnie mnie nie wzruszają.

Kotka, idiotka, siekiera...cóż za kreatywny zestaw:)) Gratuluję Tobie rozumku...kurzego;)A co do przedszkola, to chyba jego podopieczni mają więcej kultury, niż TY:)

Z bogiem!

Vena_Poetica

Nie przepadam za tym osobnikiem

giovanni50

Jakoś go ostatnio nie widać, a może ja straciłam go z oczu? Jak kogoś nie lubię, to się nim nie interesuję i już.

Vena_Poetica

Niestety powrócił z nicości (patrz regionalna) do lepszego czasu antenowego. PiS rządzi.

chemas

Wielki comeback - czyli żenada ponad poziomy.

Ale tak to już u nas jest - nie liczą się kompetencje, rządzi nepotyzm i poprawność poglądowa.
Wróciło wielu jemu podobnych, jak np. pani z "Wiadomości" - nawrócona i spolegliwa.

Szkoda gadać.

Vena_Poetica

Jakby Polska była normalnym krajem to JP by występował w jakiejś katolickiej tv ( Trwam ,Republika ,Niepokalanów ) a nie w publicznej
Kiedyś pokazywał się w Pulsie