Jan Pospieszalski

2,5
171 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jan Pospieszalski

Wystarczy, że 10% tajnych funkcjonariuszy WSI dostanie odpowiednie zadanie i może ściągnąć w dół średnią każdemu aktorowi. W tym przypadku nie było to trudne, bo to aktor o dość małej popularności. Myślę, że tak właśnie się stało. Zauważcie, że mogą go co najmniej nie lubić (bardzo delikatnie rzecz ujmując).

użytkownik usunięty
Hilton

hahahahah, dawno nie czytałem podobnych bredni, w każdym razie dziękuje-ubawiłem się Twoim wpisem.

Miałeś dużo do powiedzenia. No i kultura. Chyba jesteś z siebie dumny po tej wypowiedzi. Dowaliłeś, co? :)

Hilton

Podpisuję się pod wpisem shizuoka, myślałeś o jakiejś karierze kabaretowej czy coś? Jak sobie wyobraziłem tych wszystkich ludzi, którzy siedzą jeden obok drugiego i obniżają ocenę Jana Pospieszalskiego w imię walki o dawny system, piekne.

przemyslaw18

O dawny system? Hm... Każdy ma prawo do swojego zdania.

Hilton

Źle to może ująłem, ale tak zorganizowana akcja po to by obniżyć ocenę na filmwebie (nie mówię, że nikt na to nie patrzy, ale od tego nie zależą losy świata, z resztą większość z agentów WSI jest obecnie albo na emeryturze, albo w CBA, więc raczej mają ciekawsze rzeczy do roboty. Po co mieliby to robić?

Hilton

Wystawiam 1. A teraz błagam, nazwij mnie komuchem, zawsze mnie to podnieca jak oszołomy tak o mnie piszą.

Apophis_

:) Nie rozśmieszaj mnie. Ta tzw. komuna była bardziej kapitalistyczna w sensie gospodarczym niż ten korporacjonistyczny niby kapitalizm. Co do Pospieszalskiego - podoba mi się jego sposób prowadzenia programów. Stąd wysoka ocena. Nie ze wszystkimi poglądami się zgadzam, choć wiele podzielam. Pozdrawiam Cię. P.S. Zauważyłem, że podobają Ci się podobne tytuły jak mi. Atlas chumr - 10/10 - podzielam.

Hilton

Ale jaki z niego aktor tak samo jak ze mnie astronauta, że widzą sklepienie niebieskie to już jestem astronautą? A ocena tego pana jest przez reżyserie pewnych niby dokumentów i po programie który prowadzi w sposób nie samowicie stronniczy. A co jest złe przypadku gdy się chce nagrywać filmy dokumentalne.