Dlatego że jest kolejnym idiotą popierającym Jarosława który powinien wylądowac w zakładzie dla chorych psychicznie(odpowiem za kylossa)
Idiotami są ci, którzy popierają Tuska i PO-wską bandę tylko dlatego, że są "ładniejsi" niż inni. Co za barany! Wodę z mózgów wam robią.
Jakim trzeba być idiotą aby wierzyć panom z PiS-u?To pytania przychodzi mi na myśl zawsze kiedy czytam takie wypowiedzi.
Jan Pospieszalski definitywnie uderzył się kiedyś mocno w głowe...
Jego najlepszy tekst:
Gejostwo tak opanowuję kulturę, że mam problem, żeby zmieścić się w koszulę takie teraz obcisłe robią . hahaha.
Jakim prawem taki stronniczy pseudo dziennikarzyna pracuję w telewizji publicznej, która powinna być telewizją wszystkich obywateli.
Tal czy owak lubię czasem obejrzeć jego programy aby pośmiać się jak niektórzy mają ograniczone horyzonty.
Ostatnie pytanie można odwrócić i zadać na temat lewicowych dziennikarzy.
A tekst z ciuchami dość trafny, bo np. większość dzisiaj produkowanych spodni dla facetów ma jakieś pedalskie naszywki i wzorki.
Prawaki! Zrzućcie trochę sadła to się będziecie w koszule mieścić - nie musicie żreć tyle co Pioter Semka.
Kalisz nie biadoli, że mu pedały podstępnie koszule zwężają, prawiczku.
"większość dzisiaj produkowanych spodni dla facetów ma jakieś pedalskie naszywki i wzorki"
To kup sobie sutanne, moherowy gangsterze.
Miast mnie obrażać wyszedł być na miasto i zobaczył jak się ubiera dzisiejsza młodzież płci "męskiej".
I zamiast wygrzebywać sobie stare ciuchy ze śmietników idź do sklepu odzieżowego i znajdź męski ciuch.
Bo ja np. nachodziłem się ostatnio sporo za np. butami bo to co było ogólnie dostępne to pedalskie miały kolory i wzorki. Może tobie taka moda nie wadzi ale normalnym ludziom już tak.
A uj cię to obchodzi jak się ktoś ubiera.
Twoja historia, że nie mogłeś kupić kościołowych butów naprawdę bardzo mnie wzruszyła.
Jordan, Jordan... To czasem nie ta rzeka gdzie się Jezus podmywał?