Jan Pospieszalski

2,5
171 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jan Pospieszalski
Jordan66

Pospieszalski to kompletny idiota.

kyloss1

Dlatego że nie liże dupy Putinowi ?

Jordan66

Dlatego że jest kolejnym idiotą popierającym Jarosława który powinien wylądowac w zakładzie dla chorych psychicznie(odpowiem za kylossa)

gol321

Lemingu,przepasc przed toba

gol321

Idiotami są ci, którzy popierają Tuska i PO-wską bandę tylko dlatego, że są "ładniejsi" niż inni. Co za barany! Wodę z mózgów wam robią.

Tom_Foss

Jakim trzeba być idiotą aby wierzyć panom z PiS-u?To pytania przychodzi mi na myśl zawsze kiedy czytam takie wypowiedzi.

gol321

Jakim trzeba być idiotą, żeby nie rozumieć programu Pis-u? A gdzie program Platformy? Nie ma....

użytkownik usunięty
Jordan66

Jan Pospieszalski definitywnie uderzył się kiedyś mocno w głowe...
Jego najlepszy tekst:
Gejostwo tak opanowuję kulturę, że mam problem, żeby zmieścić się w koszulę takie teraz obcisłe robią . hahaha.
Jakim prawem taki stronniczy pseudo dziennikarzyna pracuję w telewizji publicznej, która powinna być telewizją wszystkich obywateli.
Tal czy owak lubię czasem obejrzeć jego programy aby pośmiać się jak niektórzy mają ograniczone horyzonty.

Ostatnie pytanie można odwrócić i zadać na temat lewicowych dziennikarzy.

A tekst z ciuchami dość trafny, bo np. większość dzisiaj produkowanych spodni dla facetów ma jakieś pedalskie naszywki i wzorki.

użytkownik usunięty
Jordan66

Nie każdy lubi chodzić jak dziad.

Elegancja nie jest dziadowska.

Jordan66

Prawaki! Zrzućcie trochę sadła to się będziecie w koszule mieścić - nie musicie żreć tyle co Pioter Semka.

zenon_burzawa

Ty lewaku spójrz lepiej na Kalisza.

Jordan66

Kalisz nie biadoli, że mu pedały podstępnie koszule zwężają, prawiczku.

"większość dzisiaj produkowanych spodni dla facetów ma jakieś pedalskie naszywki i wzorki"

To kup sobie sutanne, moherowy gangsterze.

zenon_burzawa

Miast mnie obrażać wyszedł być na miasto i zobaczył jak się ubiera dzisiejsza młodzież płci "męskiej".
I zamiast wygrzebywać sobie stare ciuchy ze śmietników idź do sklepu odzieżowego i znajdź męski ciuch.
Bo ja np. nachodziłem się ostatnio sporo za np. butami bo to co było ogólnie dostępne to pedalskie miały kolory i wzorki. Może tobie taka moda nie wadzi ale normalnym ludziom już tak.

Jordan66

A uj cię to obchodzi jak się ktoś ubiera.

Twoja historia, że nie mogłeś kupić kościołowych butów naprawdę bardzo mnie wzruszyła.

Jordan, Jordan... To czasem nie ta rzeka gdzie się Jezus podmywał?

zenon_burzawa

Ależ z ciebie prymityw Burzawa... Szok.