Janine TurnerI

Janine Loraine Gauntt

7,8
1 225 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Janine Turner

Szukałem jakiejś fajnej fotki, żeby zmienić tą co tu jest (yyhhh..). Bo trzeba przyznać, że w "Przystanku Alaska" Janine jest po prostu śliczna :) No ale właśńie szukałem jakis fotek, ale w tych nowszych ona wyglada okropnie! Na 100% silikon w ustach i chyba z oczami cos zrobila.. Dlaczego? ;( Dlatego dam tu jakas stare fotke jak jush bedzie mozna...

użytkownik usunięty

Właśnie!!! Ja już mam taką w zanadrzu (na pewno dużo ładniejszą) i jak tylko będzie możliwość dołączenia nowej, to od razu wyślę...

Nie wiem jak ona mogła się tak oszpecić, w Przystanku... jest taka ładna, delikatna ... A tu takie cuś, feee :/
Zmienać zdjęcie! Na stare jakieś! :D

przyjzyj sie dobrze ona zawsze miala taka dużą dolną warge i wydatne kosci policzkowe, poza tym fryzura potrafi niesamowice wygląd. ludzie sie zmieniaja z wiekiem ale wątpie zeby cos sobie robila z twarzą, z tego co wyczytalam to ona ma ranczo a dziewczyny z rancza nie robia sobie operacji plastycznych no chyba ze ktos o takich slyszal :P

Anouk_4

ona ma juz parę latek na karku (46), a więc nie oczekujcie,że bedzie wyglądać jak 25-letnia sex bomba. Ps. northern exposure przestali kręcić 15 lat temu. pozdrawiam

warkacity

http://www.exposay.com/celebrity-photos/janine-turner-tiffany-company-hosts-the- launch-of-the-2008-blue-book-collection-arrivals-IcJPSl.jpg jezus maria;o;o;o czy cały czas jesteście pewnie, że nie miała oprecji?!?!

w przystanku była po prostu PIEKNA! uroda nie do podważenia!
moze dlatego zrobiła sobie tew operacje bo trudno jej było się pogodzic że juz tak nie wygląda...