Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Konsolowi i komputerowi gracze wyczekują na piątą część "Grand Theft Auto". Przypuszczam że zarząd Rockstara sprawiłby niemałą niespodziankę fanom serii gdyby do nowej odsłony zatrudnił Stathama jako osobę użyczającą swej powłoki zewnętrznej i głosu. Uważam że mimika twarzy, odpowiednio zwinne i charakterystyczne ruchy czy też budowa aktora świetnie pasowałyby do kreślonej przez tego developera postaci. Może nawet Jason jako protoplasta nowego bohatera przebiłby z kretesem postać samego Bellica z czwórki. Studio North mogłoby takim niegłupim posunięciem zdobyć nowych klientów dla przyszłej produkcji firmy.

Martinus_filmweb

hahaha o powłoce zewnętrznej nawet śmieszne bo programiści mieliby mało roboty żeby ją wypełnić
ale weź no mi napisz kogo to tutaj interesuje, chyba ci się fora pomyliły co

villain

Jeszcze chyba nie przechodziłem z użytkownikiem o nazwie "villain" na ty, nie bardzo rozumiem co oznacza wyraz "weź" , poza tym nie wymieniam poglądów z osobnikami traktującymi w poniżający sposób innych użytkowników Filmwebu. Napiszę jedno: w psychologii takie zjawisko nazywa się mniej więcej wypieranie i polega na natarczywym przypisywaniu własnych cech innym jednostkom ludzkim. Skoro użytkownik "villain" nagminnie przypisuje cechy zoofilii aktorowi Jasonowi Stathamowi, byłemu członkowi kadry olimpijskiej nauka o której wspomniałem klasyfikuje użytkownika "villaina" jako potencjalnego osobnika parającego się seksem ze zwierzętami. Oczernianie, wyimaginowane, urojone myślenie świadczyłoby że to ty użytkowniku villain masz problem z zootubem. Staraj się omijać moje posty - po prostu nie wymieniam poglądów z prostakami bez profilu wyrobionego, mam nadzieję że paniał.

Martinus_filmweb

a to się nazywa analfabetyzm
uznaj to za darmową radę od zwykłego prostaka

http://www.sjp.pl/weź

villain

Gratisowa rada od niezwykłego intelektualisty: ogranicz wypieranie które prowadzi do projekcji bo się zamęczysz chłopcze, do tego jeszcze innych kretynów ze swego otoczenia.

Martinus_filmweb

Mogli by tak zrobić , z chęcią bym pośmigał Stathamem w jakiejś grze a szczególnie w nowym GTA :)

skura3

Jeżeli jesteś dorosły, odpowiedzialny i lubisz gry typu third - person shooter możesz popróbować z inną nową propozycją od tego developera - Max Payne 3, także wyrazisty bohater - dwa w jednym - zarówno twardy inteligentny łysielec jak i nieokrzesany były policjant z włosami. "Motion capture" także w tej pozycji jest bardzo dobrze zrealizowany a do tego nie spaprano spowolnień czyli słynnego "bullet time'u".

Martinus_filmweb

Jeżeli jesteś dorosły, odpowiedzialny i lubisz gry TO ZNACZY ŻE NIE WCALE TAKI NIE JESTEŚ

villain

Aha - dobrze wiedzieć, jeżeli nie jest dorosły to może chociaż bliski 18-tce a do tego odpowiedzialny i będzie mógł lekko nagiąć normę PEGI.