Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Ma bardzo ciekawą biografię, bardzo niebanalną jak na aktora.

Dobry aktor kina akcji. Oczywiście najbardziej zapada w pamięci jego rola z "Przekrętu" czy z trzech części "Transportera", ale miał też kilka mniejszych równie dobrych ról.

Lubię jego styl gry, widać, że sprawdza się świetnie w rolach twardzieli. Czasem zagra w jakiejś szmirze, ale taki już jest ten biznes. Jeśli chcesz z tego żyć to grasz gdzie się da (no, chyba, że jest się kimś na miarę Deniro czy Pacino to wtedy można sobie przebierać w propozycjach). Do tego ma świetną sylwetkę, której mu zazdroszczę.

Pozostaje pytanie czy będzie umiał zagrać coś innego niż swój stereotyp twardziela bo młody wiecznie nie będzie. Miejmy nadzieję, że nie spotka go los Stevena Segala i nie rozmieni się na drobne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
villain

Hahaha, ale śmieszne...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
villain

Hahaha, jeszcze śmieszniejsze...

Modrzew88

Nie Wiem czy widziałeś film revolver tam nie grał twardziela bardzo dobry film i świetna jego rola! Jeszcze Angielska robota tam tez spokojna rola!! Polecam ci zobacz je!!! villain ale śmieszne hahaha ty to jesteś gość! (sarkazm)

waldinho06

Widziałem "Revolver", faktycznie rola jest niezła, ale film jest na tyle specyficzny, że Statham tak naprawdę grał w nim tak jak zawsze. Nie widziałem jeszcze "Angielskiej roboty", ale mam zamiar kupić sobie ten film na DVD ponieważ słyszałem dużo dobrego o tej produkcji.

Modrzew88

o tak, Angielska Robota, swietny film - radze szybko nadrobic zaleglosc :)

Scarlatti

Bardzo dobry aktor. Nie dość że przystojny to fantastycznie się tłucze. ;)

JustynkaFW

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z 0wner2

villain

Gdybyś miał troszkę rozumku w głowinie, to nikt by cię nie blokował. Co ty "Psów" się naoglądałeś i próbujesz naśladować? żal.pl

JustynkaFW

"fantastycznie się tłucze" to dotyczy tego jak walczy, czy sceny z "Adrenaliny" na wyścigach konnych? ;D