Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

w filmach gra jak amator z castingu, mało tego filmy w których gra są tak nudne, głupie, śmieszne, żałosne i nielogiczne, że aż żal patrzeć. Gra niby kino akcji ale to kino "akcji" bardziej przypomina komedię. Nie znam filmu w którym wypadłby chociaż przeciętnie, chyba jedynie na statystę sie nadaje, bo swymi filmami się tylko ośmiesza. Panie Jasonie zmień pan zawód, z takim talentem to jedynie do reklam proszków do prania.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Popieram w 100%!!!

STATHAM JEST NAJLEPSZY!!!

10/10!!!

Pablo1919

Ja bym może aż tak agresywnie jak Owner do tematu nie podchodził bo w sumie każdy ma swój gust, ale jednak trudno mi się z nim nie zgodzić w kwestii Stathama. Faktycznie w tej chwili to najlepszy aktor kina akcji i to bez dwóch zdań. Jest niesamowity, wygłąd twardziela, ale potrafi też rozśmieszyć. Ma więc wszystko, gdyż w kinie akcji często występują akcenty humorystyczne i to też trzeba umieć zagrać a nie tylko same sceny z napiętą twarzą. On to potrafi i jest w tym genialny. Jak nic 10/10

LeBron_23

ja go lubie ale mam innych ulubionych chociaz statham tez jest dobry :) pozdr

Pablo1919

Pablo1919 cienias to raczej ty jesteś jak nie lubisz filmów w których jest dużo akcji to się nie udzielaj twoja wypowiedź świadczy o tym że twój gust to brazylijskie telenowele cieciu

Pablo1919

przeciez on jest najlepszy...jak zwykle musi sie znalezc taki ktos kto musi kogos skrytykowac. Nie ma aktora ktory niew zostanie kiedys skrytykowany na filmwebie...
Ale nie musiales az tak go opisywac. ja lubie wiekszosc aktorow i fulmow 95% jakie ogladam ale zaloscnie zagral ben affleck w filmie Jay i Cichy bob kontratakuja...ale Jason sie nadaje do koazego filmu i do tego jest mlody Licze na niego i stram sie miec wszystkie jego filmy bo to mistrz!!!!!!!!!11jedenjeden!11

xavor

Pablo1919-typ który ma w ulubionych Jackie Chan,zasraniec

użytkownik usunięty
barteklegia1916

Jason Statham jest słabym aktorem i to trzeba przyznać, a kto uważa go za jednego z najlepszych aktorów bądź najlepszego aktora to widać że ma kompleksy.

a czy ty wiesz wogole co ta sa kompleksy ?? bo chyba nie..widac ze jestes jakims dzieckiem ktory podaje sie za doroslego i jego ulubionym aktorem jest Zac Efron pewnie :))

słabym? haha, dobre. aktor gra zajebiście, jest wręcz stworzony do filmów akcji. do tego jest przystojny, dobrze zbudowany, bardzo męski. z ciebie jest cienias.

barteklegia1916

Jackie Chan to postać znana i szanowana, człowiek-instytucja w kategorii kina akcji do tego charyzmatyczny aktor. Statham ma tyle charyzmy co byle kamień...

Pablo1919

Jason to moj idol mam juz z 15 filmow z nim i pewnie bede mial z nim wszystkie! w jakich filmach on gra - one sa najlepsze!

Jason RULES!!!

Pablo1919

Hehe, widział tylko transportera ( 3 części ), adrenalinę i włoską robotę a
się udziela o aktorze, który ma w swojej filmografii 20 filmów. więc
widział tylko 1/4 jeżeli można liczyć że Transporter ( 3 cz. ) to różne
filmy, ale tak nie jest. Więc już naprawdę koleś nie wypowiadaj się więcej
ma tym forum.

Baribalfw

Baribalfw...

kto ? ja ?

asdasdasdasdasdasdasdasd

xavor

Nie ty, Pablo1919.
------------------------------------------------------------------------

Baribalfw

Zgadzam sie z toba. Jestem fanem Stathama

użytkownik usunięty
xavor

Ja także jestem fanem Stathama bo to zajebisty aktor, a Adrenalina rządzi !!!

Trzeba tępić takich debili, to przestają w końcu pisać głupoty nie mające najmniejszego sensu. Każde dziecko potrafi napisać: ''Ten film to shit'' itp. Ale jakieś argumenty do swoich wypowiedzi to już ciężko od nich wyciągnąć.

Baribalfw

taa najlepiej kogos wkurwic to jest najlepsze.. rozumiem ze film sie nie podobal ale niech da jakis argument na to a nie ze powie '' Porazka, do dupy, mniej niz 0''

xavor

Przepraszam czy ja mówię "Porazka, do dupy, mniej niz 0"?
Wypowiedziałem swoje zdanie i tyle. Uważam że Statham jest przeciętnym aktorem chociaż w kilku zagrał całkiem nieźle np. Przekręcie, włoskiej robocie i teorii chaosu to jego najlepsze filmy, a najgorszy to adrenalina- bo to bajeczka zmyślona zwłaszcza ta ostatnia scena jak wypada z helikoptera i wyciąga telefon i dzwoni, (zagorzały fan Stathama napisał co w tym dziwnego- a ja mu na to chyba nigdy nie widziałeś skaczącego ze spadochronu siłą rzeczy wyrwało by mu telefon z ręki po za tym na takiej wysokości nie ma zasięgu,) a gdy spada na ziemię to odbija się jak piłka i mruga oczami- jak jest taki środek to sprzedajcie go USA nie będą musieli wydawać kasy na spadochrony tylko zastrzyk w żyłę i skacz z paru kilometrów. Co do tych scen to już nie wina Stathama że film głupi to jednak jego gra aktorska była całkiem nie zła, więc proszę wybaczyć mi moją początkową wypowiedź pt. "Cienias" bo zacząłem się przekonywać do Stathama i oceniać go po jego grze aktorskiej a nie po ogólnej ocenie filmu i obejrzawszy kilka nowych filmów z nim stwierdzam że jest on obecnie jednym z najlepszych aktorów kina akcji nie najlepszym ale jednym z najlepszych, może jak obejrzę jeszcze kilka filmów z nim to dam mu 10/10. Pozdro

Pablo1919

wiem wiem owszem adrenalina wogole to jest wsyzstko niemozliwe ale to wina filmu a nie jego .. ale takie filmy sie przyjemnie oglada bo sa zaskakujace i ciekawe wg. mnie tak jest.. ale wg innym to durne bajki. Moze i tak ale to fajne jest a teraz w sumie malo jest filmow z wszystkim co jest mozliwe!

xavor

"mało jest filmów z wszystkim co jest możliwe" No dokładnie :)

Pablo1919

Nie lepiej najpierw pomyśleć zanim coś się napisze, tak przynajmniej nawet bym cie nie obraził. W innym temacie napisałeś że widziałeś tylko, cytuje: ''wszystkie części transportera, adrenaline i chyba też włoską robot.'' Więc to było naprawdę zamało żeby oceniać aktora a tym bardziej po tej scenie która już ci tak zapadła w pamięci. A co do tego skoku, skacząc ze spadochronu nie rozumie jak może coś komuś wyrwać z ręki, ''siłą rzeczy wyrwało by mu telefon z ręki'', chyba jak by miał parkinsona. A z kąd według ciebie jest najlepszy zasięg w telefonie komórkowym? Chyba czym wyżej tym jest lepszy! I tak zapewne za jakiś czas znów ktoś założy podobny temat po oglądnięciu jednego filmu.
Plus dla ciebie że chociaż sprostowałeś tą swoją wypowiedź z głównego postu w tym temacie co do gry aktorskiej Stathama.

Pablo1919

Aż żal patrzeć, że fani Jasona sięgają po bluzgi, aby go bronić.
Nie nazwałabym go najlepszym, ale bardzo lubię go oglądać na ekranie. Przyciąga uwagę.
Jest stworzony do filmów akcji. Mam ochotę na całą filmografię Stathama.
Przyznam szczerze, że póki co oglądałam tylko Transportera (wszystkie trzy części i muszę przyznać, że jedynka najlepsza reszta to tylko odgrzewany kotlet z Jasonem ratującym cały film przed niechybnym upadkiem), Crank, The One, The Pink Panther i Death Race (o wiele bardziej wolę to DR niż Death Race 2000, jest ciekawsze).

Przyjemnie się go ogląda. No i głos ma fajny ^^

Badly

Nikt nikogo nie broni, poprostu na takich debili, którzy robią prowokacje w której piszą coś co nie ma kompletnie żadnego sensu w ich wypowiedzi poprostu inaczej się nie da. Każdy ma swoje zdanie, ale trzeba je także wyrazić w sposób kulturalny, sensowny i logiczny. A tak pozatym dla nich takie obelgi to tylko i wyłącznie same komplementy, w prawdziwym życiu zapewne są gorzej traktowani , w końcu poziomu ich głupoty nie da się opisać, jedynie co można by było zrobić to im najebać.

Baribalfw

idol dresiarni :P zgadzam się w 100% z autorem

Pablo1919

Prowokacja? :)
P.S. Jason ROX :]

Pablo1919

Ja sądzę że Statham jest nie złym aktorem(ale jego miejsce w rankingu jest zbyt wysokie) , ale większość jego nowszych filmów to średniaki , ale ze względu na jego starsze produkcje : porachunki(zagrał tam naprawde dobrze) , przekręt , włoska robota daje mu 8/10
do 0wner : jesteś jakiś niedojebany ?

Janko_Muzykant

Pablo1919 zazdrościsz czy jak? ;DD Ogarnij się. Jason jest najlepszym aktorem akcji! ;D Jak się nie znasz to nie pisz tu okej? Wypad.

użytkownik usunięty
asdsd

Jesteście żałośni jak Fanki Deppa na forum, mówiąc że Statham jest najlepszy bądź wystawiając mu ocenę 10 pokazujecie tylko swoją nie-wiedzę na temat kina. Statham jest słabiutkim aktorem kina akcji, i na liście 100 najlepszych aktorów on nie powinien być, a już na pewno nie w pierwszej 30. To jest ranking popularności, i nic z tym się nie da zrobić np. Gene Hackman jest na 180 miejscu, Bogart na 200, żalosne.

A jak wytlumaczysz to, o nieomylny guru?

http://www.filmweb.pl/topic/1064754/0+10.html