Nie wiem naprawde skad inni uzytkownicy biora te daty ale zapewniam Cie , ze Jason urodzil sie w 12 wrzesnia 1972 r w Londynie. Kazdy kto sie interesuje nieco jego biografia wie to doskonale!!! Pozfrawiam! :D
W sumie też się dziwiłem czemu niby Jason Miałby mieć 44 lata skoro jest taki sprawny fizycznie i gra w wielu filmach sztuk walki i akcji, chociaż nie wiem jaką formę mają 44latkowie bo nigdy tyle nie miałem :D
Grzeczniej proszę, bo gdyby nie ten kundel co mnie na klatce schodowej wyprzedził to bym twoim ojcem został.
proponuje obejrzec "Porachunki", debiutowy film Stathama. Gdyby faktycznie sie urodzil w 1972 to podczas krecenia w/w filmu mialby 16lat. Zapewniam, ze 16-sto latek tak nie wyglada :>
wlasnie sobie uswiadomilem, ze sie rabnalem w prostej kalkulacji :> 26 a nie 16lat oczywiscie powinno byc ;)
zdarza sie, ostatnio sie pomylilem przy liczeniu ile razy Twoja dziewczyna doszla jak ja odwiedzilem.
i Ty mowisz cos o szczekaniu? Uswiadomilem sobie, ze popelnilem strasznie glupi blad wynikajac y z roztrzepania, poprawilem sie w nastepnym poscie a mimo to sie doczepiles. E-penis urosl wowczas? Z mojej strony eot, nie mam zamiaru wiecej karmic trolla.
Posta pisałem w tym samym czasie , gdy Ty się poprawiałeś.Wytknąłem tylko twój błąd. Nie chciałem urazić twojego ego. A ty zaczynasz od razu jeździć po mojej dziewczynie, jak bym nie wiadomo co Ci zrobił.
Ten temat jest epicki HAHAHAHAHA. Poczytajcie sobie te komentarze wszystkie, darmowa komedia jak się patrzy. No nie mam ku*wa pytań :D
// Co do tematu to urodził się w 1967 r. Nie wiem kto błąd w postaci 1972 przyjął...