Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Statham urodził się w 1972 czy 1967 bo data w biografii różni się od tej wyżej?...

stridajin

w 1967

stridajin

Jason urodzil sie w 1972 r!!!!!

stridajin

Nawet wasze wypowiedzi się różnią ;p To który rok w końcu? ;|

stridajin

uwaga
potrzebny specjalista ds. zarządzania czasem krasnali

villain

12 wrzesnia 1967 -> according to IMDb

stridajin

Nie wiem naprawde skad inni uzytkownicy biora te daty ale zapewniam Cie , ze Jason urodzil sie w 12 wrzesnia 1972 r w Londynie. Kazdy kto sie interesuje nieco jego biografia wie to doskonale!!! Pozfrawiam! :D

nadzia_filmaniak

W sumie też się dziwiłem czemu niby Jason Miałby mieć 44 lata skoro jest taki sprawny fizycznie i gra w wielu filmach sztuk walki i akcji, chociaż nie wiem jaką formę mają 44latkowie bo nigdy tyle nie miałem :D

stridajin

Przypatrz sie Van Dammowi, on jest po 50-tce a walczy jak mlodziak;D

nadzia_filmaniak

No na pewno nie tak sprawie jak kiedyś ale i tak jest godny podziwu :P

stridajin

A kogo to interesuje?

4strings

twoją starą

BlackShit

Grzeczniej proszę, bo gdyby nie ten kundel co mnie na klatce schodowej wyprzedził to bym twoim ojcem został.

4strings

jednym czym mogłeś, i zostałeś, to życiową pi*dą

pozdrawiam

BlackShit

proponuje obejrzec "Porachunki", debiutowy film Stathama. Gdyby faktycznie sie urodzil w 1972 to podczas krecenia w/w filmu mialby 16lat. Zapewniam, ze 16-sto latek tak nie wyglada :>

Yoker

wlasnie sobie uswiadomilem, ze sie rabnalem w prostej kalkulacji :> 26 a nie 16lat oczywiscie powinno byc ;)

Yoker

masz problemy z liczeniem?

GordonLover

zdarza sie, ostatnio sie pomylilem przy liczeniu ile razy Twoja dziewczyna doszla jak ja odwiedzilem.

Yoker

Skoro masz problemy z takimi liczbami to, już wiadomo czemu teraz musisz odszczekiwać w necie.

GordonLover

i Ty mowisz cos o szczekaniu? Uswiadomilem sobie, ze popelnilem strasznie glupi blad wynikajac y z roztrzepania, poprawilem sie w nastepnym poscie a mimo to sie doczepiles. E-penis urosl wowczas? Z mojej strony eot, nie mam zamiaru wiecej karmic trolla.

Yoker

Posta pisałem w tym samym czasie , gdy Ty się poprawiałeś.Wytknąłem tylko twój błąd. Nie chciałem urazić twojego ego. A ty zaczynasz od razu jeździć po mojej dziewczynie, jak bym nie wiadomo co Ci zrobił.

GordonLover

Moze faktycznie mnie wtedy troche ponioslo i przesadzilem. Wybacz ;)

BlackShit

Teksty którymi raczą ciebie rodzice, zachowaj dla siebie.

Pozdrawiam

stridajin

Ten temat jest epicki HAHAHAHAHA. Poczytajcie sobie te komentarze wszystkie, darmowa komedia jak się patrzy. No nie mam ku*wa pytań :D

// Co do tematu to urodził się w 1967 r. Nie wiem kto błąd w postaci 1972 przyjął...

brk91

Zadałem normalne, od dawna intrygujące mnie pytanie, a wyszła taka parodia...