Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 877 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
KALAFIOR5

dla ciebie nie umie, dla mnie umie. temat dla fanów jak w nagłowku

5476

Transporter. Część pierwsza, tak sobie jeszcze dopiszę.

5476

pierwszy jaki pamiętam to Transporter, ale podejżewam, że widziałam go wcześniej w jakimś filmie, tylko nieświadomie.

5476

Nie pamiętam, ale chyba pierwszy Transporter.

5476

Death Race - fenomenalne.

5476

bardzo dobrze pamiętam ten film, ten dzień i te dwie najgorzej zmarnowane godziny w moim życiu. Chyba zwymiotuje.

5476

Transporter 2

5476

Adrenalina

Mqi

Teoria Chaosu

kvvapol

Transporter - rewelacyjny film, który otworzył mu drogę do kariery i sławy. Trylogia prawie tak doskonała jak Szybcy i wściekli :)

Logan_Cole

fakt :P Nawet dobre porównanie, ale sam nie wiedział bym którą trylogie wybrać za najlepszą :D

5476

JA dokładnie nie pamietam ;p.
Albo adrenaline albo transporter 3 ;D.
Koleś gra fenomenalnie .

użytkownik usunięty
5476

Frank Martin Transporter

nom. zaliczyłem właśnie ostatni film ze Stathamem "W imię króla". Ostatni ponieważ obejrzałem już wszystkie w jakich zagrał. I uważam że mogę teraz swobodnie go ocenić. Daje mu 9/10. Jest świetny, jak na górze "fenomen" to najwłaściwsze określenie...
Teraz czekam jeszcze na premiere Niezniszczalnych i zasuwam do kina, ciekawe jak wypadnie w takiej śmietance z Stallonem i Jetem Li.
Nie mogę się już doczekać :D

5476

Mam pytanie, widziałeś film ze Stathamem Za wszelką cenę (Turn It Up)? Jeśli tak, to gdzie oglądałeś, bo ja mam to na kompie od dłuższego czasu (jedyny film Stathama, którego jeszcze nie widziałem), ale nie mogę nigdzie znaleźć napisów do tego filmu, a bez nich to mi się nie chce oglądać.

0wner2

ten akurat widziałem bardzo dawno, jak leciał w tv z lektorem ;/ więc ci niestety nie pomoge ;(

użytkownik usunięty
5476

a ja czekam na cranka 3 podobno ma byc kontynuacja

5476

nie pamiętam czy transporter czy włoska robota

5476

Transporter 2 i od tego filmu zaczęła się moja fascynacja tym aktorem

Wiencor

Snatch
po prostu uwielbiam jego angielski akcent ponad wszystko
i olimpijczyk na dodatek!

Czarny_Lotos

Adrenalina 1,2
Transporter all czesci
Wyscig smierci
no tylko angielska robota mi sie nie podobala

5476

Transporter 1

5476

Pierwszy to chyba Adrenalina 1
Później przekonałem się do Transportera - często leciał w tv, ale jako gówniarz myślałem, że to jakiś gniot i nie przekonywały mnie zapowiedzi tego filmu. Po obejrzeniu Transportera 1 oraz 2 nie mogłem się doczekać na Transportera 3 oraz Adrenalinę 2. Traktuję te filmy z przymrużeniem oka i wtedy nie wnikam, że Audi Jasona w T2 idealnie zaczepi bomba o hak, albo dlaczego w A2 walczą ze sobą ogromne kukły na makiecie:)
Teraz studiuję pozostałe filmy z Jasonem i czekam na Adrenalinę w 3d.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW JASONA!! xD

użytkownik usunięty
FU3G0

"Snatch" albo "Teoria chaosu", nie pamiętam.

5476

TRANSPORTER BYŁ PIERWSZY TERAZ JUZ WSZYSTKIE I CZEKAM NA NASTEPNE

5476

Adrenalina;D potem dwójka, a potem wszystkie trzy części transportera. Musze popatrzeć za innymi filmami z jego udziałem...

użytkownik usunięty
5476

przekret- genialna kreacja Stathama, chociaz film jakos tak bardzo nie przypadl mi o gustu - za duzo groteski.. ale to tylko subiektywne odczucie

5476

Transporter

5476

Przekręt, 2000 rok

5476

A ja będę oryginalny- "London", to był pierwszy film z Jasonem i należy do czołówki moich ulubionych. Świetne rozkminki. Pozdrawiam fanów :)

5476

Pierwszy transporter ;)

5476

Przekręt

5476

Mecz ostatniej szansy - 2001

bozo777

Również 'Mecz ostatniej szansy' ;)

piniadz

Adrenalina

5476

Przekręt oczywiście :)Ten film bez Jasona wiele by stracił.

5476

Jego pierwszy film czyli - Porachunki ;)

5476

Transporter

5476

Adrenalina, kupiona przypadkiem w jednym z molochów...tak żeby było coś na wieczór. No i gościu nam się spodobał. W tej chwili mamy wszystkie filmy z nim, jedne lepsze, inne gorsze, ale on ma w sobie coś co sprawia, że nie da się go nie lubić =)

matrioszka09

ja także przekręt

wegrzynmi

Adrenalina... Pamiętam oglądaliśmy z kumplami w wojsku na świetlicy.... Wszyscy przyzwyczajeni do filmów akcji typu Rambo Terminator czy np. Uniwersalny żołnierz byliśmu wkurzeni na gościa który uparcie chciał pokazać nam "Adrenalinę".... Patrzymy i tu toitalny szok!!!! 8 minuta filmu a tam wydarzyło się tyle że nie idzie wszystkiego spamiętać... Świetny nowoczesny montaż, akcja muzyka i Statham!!! Rewelacja!!! Czekam na Adrenalinę 3 Pozdro!!!!

5476

lock stock and two smoking barrels, a potem snatch, szkoda, ze nie ma wiecej takich filmow, mega komedie sensacyjne, angielski humor wymiata, a scena z 3 ujeciami z 3 samochodow w snatchu miazdzy wszystko :D

klimuszko

The One

Max_Zan

Dwa pod rząd : Revolver i Teorie chaosu. Genialny aktor , szczególnie w Teorii chaosu.

NAGATO20

Teoria chaosu, choć przyznam szczerze nie zwracałem uwagi, że to akurat on. Potem był Transporter.

Abukashi

Transporter

5476

Transporter

lena82

adrenalina

Zigu21

W moim przypadku również i przez ten film obejrzałam wszystkie z tym aktorem i nadal czekam na kolejne... Najleprzy aktor jakiego znam oprócz Willa Smitha