Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Nie jest to aktor...ale dobrze się prezentuje na ekranie. Lubię jego nastawienie. Dostał ode mnie wysokie noty nie ze względu na grę ale rozrywkę jaką mi zapewnił podczas oglądania jego "wypocin". Aktor żaden, showman całkiem spoko.
Pozdro dla wszystkich 'jedno-półkulowców'. Więcej rzucania mięsem na filmwebie i wszystkim zrobi się lepiej.

PEACE

Gorgo_

Pewnie oceniasz go na podstawie filmów "Transporter" itp., też wcześniej miałem go za zwykłego aktorzynę akcji. Obejrzyj film "Przekręt", ja właśnie po nim zmieniłem nastawienie do Stathama.

allerin_pl

Allerin kurcze nie no.... nie tylko "Transporter", długo by wyliczać ale które widziałam ale tego akurat nie. Co prawda lubię go ale nie cenie za aktorstwo. Może się jeszcze przekonam. Dzięki :)

PEACE

Gorgo_

hehe nie no ja juz mowilem ze nic do niego nie mam nie uwazam go za zlego aktora, ale za przecietnego, a jest przed Dustinem Hoffmanem, chociaz caly ten ranking to bujda :)
Ale to jak zachowuja sie te 2 pajace jest dla mnie smieszne poprostu :D
PEACE & LOVE =)

Les_Grossman

Jeśli chodzi o ranking i "zespól cyrkowy" zgodzę się w całej rozciągłości :D

Gorgo_

Muszę się przyznać, że pierwsze dwa filmy z nim w roli głównej obejrzałam tylko dlatego, że dobrze się prezentuje bez koszulki aby bliżej określić co o nim sądzę jako o aktorze musiała powtórzyć seans :D

Aż wstyd się przyznać :p

PEACE