Statham wiecej filmów!!! licze na Adrenaline, Transportera, lub jakies inne fajne filmy!!! Kto sie dołącza ??
Dołączam się. Z chęcią obejrzał bym kolejną część Transportera. 3 część Adrenaliny napewno powstanie, w filmografii na filmwebie brakuje jeszcze 2 filmów w których zagra Statham: ''The Grabbers'' oraz ''The Killer Elite''. Pozdro.
Ja także, więcej Transporterów i Adrenalin!!! Do tego Expendables, który patrząc na obsadę będzie najlepszym filmem przyszłego roku, już się nie mogę doczekać!
najlepsze jest to ze to dopiero teraz w kinach leci jak ja to mam z miesiac na kompie ;pp dobra jakosc tylko napisy ! xd
a co to tego ze w 3d to i tak praiwe nic mial byc podroz do wnetrza ziemi w 3d i nic prawie tam nie bylo ;;]]
Pzdr
''najlepsze jest to ze to dopiero teraz w kinach leci jak ja to mam z miesiac na kompie ;pp dobra jakosc tylko napisy ! xd ''
chodzi o adrenaline 2, zapomnialem dopisac; pp
No z napisami najlepiej, zastanawia mnie tylko czy w kinie w napisach będą przeklinać tak jak w napisach z neta :D A i z lektorem jest chujowo bo jak kupiłem sobie Adrenalinę pierwsza część na DVD z lektorem to mi żal dupę ścisnął. Nie oglądajcie tego filmu z lektorem bo w ogóle nie będzie śmieszny!!!!