Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Statham wiecej filmów!!! licze na Adrenaline, Transportera, lub jakies inne fajne filmy!!! Kto sie dołącza ??

xavor

Dołączam się. Z chęcią obejrzał bym kolejną część Transportera. 3 część Adrenaliny napewno powstanie, w filmografii na filmwebie brakuje jeszcze 2 filmów w których zagra Statham: ''The Grabbers'' oraz ''The Killer Elite''. Pozdro.

użytkownik usunięty
Baribalfw

Ja także, więcej Transporterów i Adrenalin!!! Do tego Expendables, który patrząc na obsadę będzie najlepszym filmem przyszłego roku, już się nie mogę doczekać!

oooooo ja tez Jet li wszyscy najlepsi i Statham!!! a ciekawe co bedzie w Adrenalinie 3 ????

xavor

Narazie tylko wiadomo tyle że ''Adrenalina 3'' będzie w 3D.

Baribalfw

najlepsze jest to ze to dopiero teraz w kinach leci jak ja to mam z miesiac na kompie ;pp dobra jakosc tylko napisy ! xd

a co to tego ze w 3d to i tak praiwe nic mial byc podroz do wnetrza ziemi w 3d i nic prawie tam nie bylo ;;]]

Pzdr

xavor

''najlepsze jest to ze to dopiero teraz w kinach leci jak ja to mam z miesiac na kompie ;pp dobra jakosc tylko napisy ! xd ''

chodzi o adrenaline 2, zapomnialem dopisac; pp

xavor

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

użytkownik usunięty
xavor

No z napisami najlepiej, zastanawia mnie tylko czy w kinie w napisach będą przeklinać tak jak w napisach z neta :D A i z lektorem jest chujowo bo jak kupiłem sobie Adrenalinę pierwsza część na DVD z lektorem to mi żal dupę ścisnął. Nie oglądajcie tego filmu z lektorem bo w ogóle nie będzie śmieszny!!!!

lektor to jeszcze ale dubbing to juz wogole klapa zal.pl!!

jak ogladalem w dubbingiem podroz to wnetrza ziemi to mnie w dupie sciskalo ...