Zgadzam się co do innych - ten aktor powinnien zagrac HITAMNA nadaje
sie do tej roli już widać od razu z twarzy chociażby... Na pewno bylby
to super film - swietna sensacja - mafia wloska i rosyjska...
Z tym aktorem widziałem tylko 1 film - Transporter i wywarł na mnie ogromne wrażenie - jeden z najlepszych filmów sensacyjnych...
Ale gdyby faktycznie Jason mógł zagrać HITMANA to byłby hit 21 wieku.
o ekranizacji hitmana tylko gdzies slyszalem. obejrzalem transporter 2 i od razu pomyslalem ze on bylby genialnym hitmanem.
juz w transporterze wykreowal bohatera podobnego do hitmana.
Dokłądnie, jak zobaczyłem go w tym garniturku to od razu mi się skojaryzło z Agentem 47, w siecie jest dużo petycji na ty by Statham zagrał główną role, niz osiłek Vin DIesel..
Dokłądnie, jak zobaczyłem go w tym garniturku to od razu mi się skojaryzło z Agentem 47, w siecie jest dużo petycji na ty by Statham zagrał główną role, niz osiłek Vin DIesel..
macie rację Jason Statham nadaje się chyba najlepiej a tak a'propos co myślicie o ekranizacji Max'a Payne'a ????
No mi dokładnie tak samo jak wam wpadło do głowy że byłby idealny do roli Hitmana. A jak w Transporterze siedział w BMW i miał garniak to normalnie maxymalne podobieństwo do Agenta 47.. Zdecydowanie byłby najlepszy w roli Hitmana!
Olyphant wyglada beznadziejnie jako Agent 47, nawet jak go na lyso ogolili, a Statham jest praktycznie zywcem z gry wyjety, szkoda, ze juz nie da sie "wytargowac" jego udzialu w filmie.
Olyphant wyglada beznadziejnie jako Agent 47, nawet jak go na lyso ogolili, a Statham jest praktycznie zywcem z gry wyjety, szkoda, ze juz nie da sie "wytargowac" jego udzialu w filmie.
Olyphant wyglada beznadziejnie jako Agent 47, nawet jak go na lyso ogolili, a Staham, jest praktycznie zywcem z gry wyjety.
problem w tym że do zagrania Hitmana jest potrzebny przedewszystkim warsztat aktorski a J.S nie ma go ni chuchu
Ja uważam, ze bylby idealnym hitmanem. I wcale warszatu ubogiego nie ma wystarczy sie przyjzec roli w transporterze juz tam byl prawie jak hitman.
ktoś grający hitmana nie musi mieć żadnego warsztatu, powinien mieć tylko odpowiedni wyraz twarzy, a o żadnej mimice nie może być mowy
Nie ma talentu aktorskiego? Kto według Ciebie go ma? Statham w swoich rolach prezentuje twardego gościa, lecz nie w sposób Stallone'a czy Schwarzeneggera. On posiada pewien "wdzięk". Nie wiem skąd masz info o słabym kunszcie aktorskim Jasona, ale domyślam się, że obejrzałeś najgorszy film z jego udziałem, albo wcale...
Ekstra. A timothy Elefant (hahaha) czy jakoś tak ma warsztat. Jak taki pedał mugł zagrać Hitmana. Wszyscy którzy myślą że statham niepasuje niech patrzą
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/247/mikko-rautajoki_statham790_scre en.jpg
Kubek w kubek god damn it!
Heh ja tez tak uwazam :) po 5-10 minutach ogladania Hitmana pomyslalem ze Statham powinien grac jego role
I o to chodzi. Timothy Olyphant zagrał Hitmana naprawdę dobrze. Raczej nikt nie zagrałby tak dobrze jak on. Wczuł się w swoją rolę i brawa mu za to. Wcześniej typowany na łysego zabójcę Statham raczej nie pasowałby... Jest łysy? Jest. Ale zobaczcie filmy akcji w których grał (Transporter 1 & 2, War) - i co? W takich filmach gdzie jest dużo bijatyk, sprawdza się on najlepiej. "Hitman" zaś potrzebował kogoś z, że tak powiem, tajemnicą kryjącą się w oczach ;) Poza tym - jego angielski akcent troszkę by tu nie pasował. No ale każdy uważa jak uważa.
A gdyby zagrał Vin Diesel - to już w ogóle tragedia. Nie żebym nie lubił tego aktora, bo uważam że jest jednym z najbardziej utalentowanych (a to że dostaje role w jakichś "XxX" to już inna sprawa) aktorów, ale on po prostu nie sprawdziłby się w roli Hitmana.