Abstrahując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu adekwatnie jestem gotów pokusić się stwierdzeniem, że percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą, ponieważ nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych, co nie koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na ów temat, biorąc pod uwagę wszelkie aspekty tej kwestii.
a sorry i tak nie zrozumiesz jak to mówią nie rozmawiaj z debilem bo pociągnie cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem wiec zegnam
już to wszystko słyszałem i czytałem w internecie - a to tylko potwierdza moje obawy, że jesteś debilem, który nawet się nie potrafi wypowiedzieć, tylko szuka cytatów w google (na dokładke których znaczenia nie rozumie).... hahah co raz bardziej się pogrązasz!!
Stare cytaty z sieci. Nie uwazasz kolego ze stac cie na wiecej? No chyba ze rzeczywisicie inteligencja nie grzeszysz albo masz 15lat?!
W filmach:
Transporter i Adrenalina.
PS: Mógłbyś mnie dodać do swoich znajomych ponieważ lubie Statham'a
Moim zdaniem najlepiej wypadl w kultowych produkcjach typu "Snatch" i "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", ale 'młodziaki' i tak beda go kojarzyc z nawalanka typu "Transporter" ;)