Cóz to w ogóle jest, żeby za twarz jaskiniowca ktoś mógł dostawać tyle pieniędzy. A przecież niczego innego ten człowiek sobą nie prezentuje, poza ewentualnie głosem cwaniaczka-zawadiaki barowego.
Średnia moich ocen: 3.8/10
Pozdrawiam serdecznie.
Dokładnie, proszę Pana. Pan Statham bycie wysokim mężczyzną może odłożyć jedynie do sfery marzeń, całkowicie się Szanownym Panem zgadzam. Pozdrawiam serdecznie.
Tak, proszę Pana. Szanowny Pan Statham bycie wysokim mężczyzną może odłożyć jedynie do sfery marzeń. Całkowicie się z Szanownym Panem zgadzam w tej kwestii. Pozdrawiam serdecznie.
Tak, proszę Pana. Szanowny Pan Statham bycie wysokim mężczyzną może odłożyć jedynie do sfery marzeń. Całkowicie się z Szanownym Panem zgadzam w tej kwestii. Pozdrawiam serdecznie.
Wydaje mi się , że nie, proszę Szanownego Pana. Acz z Szanownego Pana doświadczeniem nie ośmielałbym się konkurować. Pozdrawiam serdecznie.
nie ośmieszaj się, wylewanie swoich żali na ludzi, którym się coś w życiu udało to typowa cecha polandii cebuladii, a to był taki żart z mojej strony żebyś zobaczył żałosność swoich wypowiedzi.. nie lubisz go nie oglądaj, a jak szukasz aktorskiego gówna to nie szukaj w angielskich filmach tylko np włącz sobie polskie seriale - to dopiero ściek i przepaść nawet w stosunku do aktora o którym rozmawiamy....
Zgadzam się z Szanowny Panem, iż osoby takie, jak Szanowny Pan opisał, lubią pisać wpisy pełne żalu oraz pretensji, wzorem powyższego przez Szanownego Pana stworzonego. Pozdrawiam serdecznie.
Mothyff na typ człowieka, który musi udowadniać swoją męskość takimi wpisami nic nie poradzisz - szambelan oszczędź sobie wstydu .
ty sobie oszczędź wstydu i wytłumacz mi czemu to ja udowadniam sobie męskość broniąc zwykłego biednego aktora, a nie człowiek który jest trollem i zapewne nikim, ale musi trollować po forum i ubliżać aktorom którzy tyle w życiu osiągnęli ? zazdrość? głupota? cebulandia?
a szanowny pan poziomem pasuje na fana ''na wspólnej'' i ''klanu''.
ale zaraz zaraz, po co ja mam się domyślać, nie robię tego ale sprawdźmy
oceny pana szanownego - 90% oceny 1 uuuu pesymista .... ale zaraz nad tymi gniotami jest błysk słońca - igrzyska śmierci - 6, popis dałeś panie szambelanie, toż to najgłupszy ściek gówna jaki gimbusom dane było oglądać...rozumiem może kwestię wieku (12 lat?), ok wtedy może ten cuchnący ściekiem syf się podobać, ale przy
w sieci zła 1
sin city 1
jesteś poniżej poziomu troglodyty... i jeszcze masz czelność czepiać się dobrych filmów ze stathamem (bo przy gównie dla gimbusów typu igrzyska śmierdzi - każdy film to arcydzieło hahhahahaa)
a ty na co pasujesz? chyba na fana na wspólnej hehe
gówniany syf igrzyska śmierci 6, przy czym
w sieci zła 1
sin city 1
dorośnij gimbusie to porozmawiamy o dobrym kinie, i nie błaznuj..bo przy tym cuchnącym syfem gównie igrzyska ''śmierdzi'' każdy film stathama to niemal arcydzieło...
Szanowny Pan ma całkowitą rację, poszczególne Szanownego Pana wypowiedzi odnośnie filmów świadczyć mogą dobitnie o Szanownego Pana poziomie, oraz Pana Buterfly. Pozdrawiam serdecznie, życząc Panom radosnego pożycia.