ikona kina akcji. I niech se tam występuje w takich taśmowo produkowanych filmikach, bo
grac to on nie potrafi. Wiecznie zmęczona twarz i to wodogłowie... Dzizys!
głowa wygląda tak śmiesznie przez półtorametrowy wzrost
"Pełnoobjawowa progeria charakteryzuje się niskim wzrostem, niską masą ciała, niedojrzałością płciową, nieproporcjonalnie dużą głową, także w stosunku do samej twarzy, niedorozwojem żuchwy, przepełnieniem żył skóry na głowie. Innymi cechami charakterystycznymi jest łysienie, które objawia się np. brakiem rzęs czy brwi. Oczy są wyłupiaste, następuje opóźnienie formowania uzębienia, klatka piersiowa ma kształt gruszkowaty"
Serio? To on grywał w latach 80? A to nowość.
Jak można porównywać to drewno do Stallona czy Szwarca?
Ale ty idiota jesteś?? Pokaż mi gdzie w temacie jest napisane że on grał w latach 80 ?? Ale tak przeczytaj z 5 razy, potem przeczytaj z rodzicami to może Ci podpowiedzą. A co do villaina jestem ciekawa czy kogoś jeszcze teżtak nie lubi, o dziwo lubiąć Stathama lubie sobie poczytać jego posty i się posmiać. Nie mam takich spinek jak Owner2.
"Ale tak przeczytaj z 5 razy, potem przeczytaj z rodzicami to może Ci podpowiedzą."
Ja wiem, że się słyszy, że dziś dzieci i młodzież są sporo opoźnieni, nie potrafią czytać ze zrozumieniem itd. ale żeby jeszcze pouczać kogoś kto ma rację i samemu się osmieszać?
Do rzeczy- Skoro nie widzisz tam ultraprostego błedu logicznego (a nie widzisz bo śmiesz mnie jeszcze pouczać) to:
"...przeczytaj z 5 razy, potem przeczytaj z rodzicami to może Ci podpowiedzą." W tym przypadku lepiej będzie jak przeczytasz z 10 albo i 15. Choć to raczej nic nie da.
"Pokaż mi gdzie w temacie jest napisane że on grał w latach 80 ?? "
Dam ci szansę na rehabilitację i przeprosiny a jak nie wyjdzie to ci pokaże.
Fakt jest błąd logiczny, ale chyba można się domyślić o co chodziło dla założyciela tematu a nie udawać najmądrzejszego na świecie.