zasypia w wannie wypełnionej formaliną
a karłowaty jest dlatego że ma krótką wannę i musi kurczyć nogi
widze że ładną patologie musisz miec w domu jak cię taki wyszukany typ humoru cieszy
szczerze współczuje
trzeba go olewac ...bo kazdego kto wystawi pozytywny komentarz o JASONIE ....cisnie od najgorszego... wiec to juz sie nazywa OBSESJA...bo nigdy nie widzialam kogos kto tak nie naiwdzi aktora i chce mu sie odp na kazdy komentarz dotyczacy stathama
Nienawiść – bardzo silne uczucie niechęci wobec kogoś lub czegoś, często połączone z pragnieniem, by obiekt nienawiści spotkało coś złego.
TAKIE PIĘKNE SŁOWO A TY NIE WIESZ NAWET JAK SIĘ JE PISZE
odp***ierdol sie od niego niech pisze jak chce psycholu! idz sie leczyc czlowieku zal mi cie centralnie zenada ! ku***rwa az ie jestem sobie wstanie wyobrazic jakie trzeba mniec zasrane beznadziejne zycie zeby miec tyle czasu na komentowanie kazdego pozytywa na temat tego aktora! zenada
klusek slaski
bo "zjep" genetyczny jestes ...i zazdrosny ..pewno "marz" ogromny miesien "pifny" i jestes tak "gróby" ze jedyne co" morzesz" to wyciagnac reke do klawiatury i sie "wyrzywac "na stathamie haahah
oj kazdemu literowka sie zdarzyc moze ;)) na szczescie wiem jak sie je pisze... z google rzes zerznal t definicje? tylko na to cie stac kochanie?;( oj biduleeek
no właśnie rozmawiam z psim wytryskiem twojego starego, pochwal się nam jak nauczyłeś się mówić piesku?
villain to frajer nie wie co juz pisac i sie czepia bledow ortograficznych . vilain ty za to pajacu nie jestes moj polonista zeby poprawiac moje błedy .(tak teraz scisnij mojego poloniste ze mnie nie nauczyl ortografi ,czekam!) dobrze za to ze mnie chociaz rodzice wychowali na normalnego czlowieka ktory nie robi z siebie kretyna na w necie ..a no tak zapomnialam ! ciebie w domu nie kochaja i nie mial kto ci udzielac rad co dobre a co złe hahaah .za tego smiecia to powinien dostac wpier...
ciebie nikt niczego nie nauczył i to jest bardzo smutne
bywali tutaj ludzie z dystansem, świadomością co do swoich poczynań ty natomiast jesteś w tym temacie bardzo ograniczona i patrz jak można bez inwektyw zmiażdzyć człowieka
hahaha ty chyba se jaja robisz skoro myslisz ze mnie zmiazdzyles miazdzysz hahahaha ..skad ty mozesz wiedziiec czego jestem nauczona ?bo pare bledow zrobilam ?...nie rozsmieszaj mnie czlowieku ! ograniczone to jest twoje myslenie bo cale forum ma z ciebie wypizg ..ale ty na sile bierzesz i coraz bardziej sie pogrążasz ...jara cie to?
wiem że jest piątek ale tobie naprawdę przydałoby się usiąść do jakichś książek a jak nie to to do garów lub chociaż kurs haftu przerób inaczej przyszły mąż będzie miał wieczny dylemat czy aby nie wymagasz lekkiego kuksańca dla lepszego działania :)
Eeeee, nabral cialka , muskuly ma jak u Terminatora:) wyprzystojnial bardziej...... lekka zmiana owszem go dopadla:)
zestarzał się... nie wiem gdzie ty masz oczy jak dla mnie to wygląda na trzydzieści pare - czterdzieści lat. młodziutki nie jest, to tyle.
Fajny aktor. Transporter mi się bardzo podobał, gorzej już część 2 i 3, oraz Crank... ogólnie lubię go oglądać na ekranie.
Właśnie nagrywamy film w londynie ; Hummingbird. Jason gra tam głowną role. Wydaje mi sie ze utrzymuje swoj wyglad i dobrą kondycje poprzez jedzenie tylko organicznych i zdrowych pokarmow. Pije wodę Fiji, kurczak , jogurt naturalny, maslo migdałowe, tunczyk... i wiele innych zdrowych takich tam rzeczy.