Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 840 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Od 1999 do 2011 wygląda tak samo. Nawet ma tyle samo włosów. Jak on to robi?

MnIsZeK

po prostu jes zaje*isty :)

statnik

zasypia w wannie wypełnionej formaliną
a karłowaty jest dlatego że ma krótką wannę i musi kurczyć nogi

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
darkknightfan

widze że ładną patologie musisz miec w domu jak cię taki wyszukany typ humoru cieszy
szczerze współczuje

darkknightfan

trzeba go olewac ...bo kazdego kto wystawi pozytywny komentarz o JASONIE ....cisnie od najgorszego... wiec to juz sie nazywa OBSESJA...bo nigdy nie widzialam kogos kto tak nie naiwdzi aktora i chce mu sie odp na kazdy komentarz dotyczacy stathama

PinkFlower

Nienawiść – bardzo silne uczucie niechęci wobec kogoś lub czegoś, często połączone z pragnieniem, by obiekt nienawiści spotkało coś złego.
TAKIE PIĘKNE SŁOWO A TY NIE WIESZ NAWET JAK SIĘ JE PISZE

villain

odp***ierdol sie od niego niech pisze jak chce psycholu! idz sie leczyc czlowieku zal mi cie centralnie zenada ! ku***rwa az ie jestem sobie wstanie wyobrazic jakie trzeba mniec zasrane beznadziejne zycie zeby miec tyle czasu na komentowanie kazdego pozytywa na temat tego aktora! zenada
klusek slaski

chrypa

wydaje mi się czy może jesteś do mnie negatywnie nastawiona tylko czemu

villain

bo "zjep" genetyczny jestes ...i zazdrosny ..pewno "marz" ogromny miesien "pifny" i jestes tak "gróby" ze jedyne co" morzesz" to wyciagnac reke do klawiatury i sie "wyrzywac "na stathamie haahah

villain

oj kazdemu literowka sie zdarzyc moze ;)) na szczescie wiem jak sie je pisze... z google rzes zerznal t definicje? tylko na to cie stac kochanie?;( oj biduleeek

PinkFlower

*żeś
ale już słowo zerżnął poprawnie, jak chcesz to potrafisz :)

villain

kretynie specjalnie to robie ...

PinkFlower

celowo robisz z siebie idiotke ?

villain

nawet gdybym na sile chciala robic z siebie idiotke to nigdy ciebie nie przebije ;*

PinkFlower

ale przecież tobie to przychodzi z taką lekkością, w ogóle nie musisz się starać

villain

no wlasnie musialam sie postarac ale pomimo moich trudow ..nie udalo mi sie przebic ciebie

PinkFlower

na twojej podstawie właśnie słowniki od nowa definiują głupotę

villain

villain ty szmato siedzisz na tym forum całe życie czy jak bo nie ogarniam?

kowalsky20

nie rozmawiasz z matką więc pysk śmieciu

villain

no właśnie rozmawiam z psim wytryskiem twojego starego, pochwal się nam jak nauczyłeś się mówić piesku?

villain

ps na tym avatarze to ty czy tylko twoja gęba?

villain

statham to przy tobie ideał wieśniaku

kowalsky20

villain to frajer nie wie co juz pisac i sie czepia bledow ortograficznych . vilain ty za to pajacu nie jestes moj polonista zeby poprawiac moje błedy .(tak teraz scisnij mojego poloniste ze mnie nie nauczyl ortografi ,czekam!) dobrze za to ze mnie chociaz rodzice wychowali na normalnego czlowieka ktory nie robi z siebie kretyna na w necie ..a no tak zapomnialam ! ciebie w domu nie kochaja i nie mial kto ci udzielac rad co dobre a co złe hahaah .za tego smiecia to powinien dostac wpier...

PinkFlower

ciebie nikt niczego nie nauczył i to jest bardzo smutne
bywali tutaj ludzie z dystansem, świadomością co do swoich poczynań ty natomiast jesteś w tym temacie bardzo ograniczona i patrz jak można bez inwektyw zmiażdzyć człowieka

villain

hahaha ty chyba se jaja robisz skoro myslisz ze mnie zmiazdzyles miazdzysz hahahaha ..skad ty mozesz wiedziiec czego jestem nauczona ?bo pare bledow zrobilam ?...nie rozsmieszaj mnie czlowieku ! ograniczone to jest twoje myslenie bo cale forum ma z ciebie wypizg ..ale ty na sile bierzesz i coraz bardziej sie pogrążasz ...jara cie to?

PinkFlower

wiem że jest piątek ale tobie naprawdę przydałoby się usiąść do jakichś książek a jak nie to to do garów lub chociaż kurs haftu przerób inaczej przyszły mąż będzie miał wieczny dylemat czy aby nie wymagasz lekkiego kuksańca dla lepszego działania :)

villain

ahahaha oo cóz za pocisk ! wzruszylam sie<BECZY>(ze smiechu ku*rwa)

PinkFlower

wzruszać się będziesz na niebieskij linii

villain

dobra baj juz koncze zeby nie było ze zamieniam sie w ciebie i okupuje forum o stathamie papa

MnIsZeK

Wkoncu jest Transporterem.

MnIsZeK

Eeeee, nabral cialka , muskuly ma jak u Terminatora:) wyprzystojnial bardziej...... lekka zmiana owszem go dopadla:)

MnIsZeK

Chuck Norris odbierał jego poród, wyciągając go za głowę.

Arg

good joke:)

MnIsZeK

zestarzał się... nie wiem gdzie ty masz oczy jak dla mnie to wygląda na trzydzieści pare - czterdzieści lat. młodziutki nie jest, to tyle.

MnIsZeK

Jest teraz przystojniejszy ;))

MnIsZeK

Zawarł pakt z diabłem. ;)

Kirsty16

Jest takie piekne powiedzonko: "Facet jest jak wino, im starsze tym lepsze":)

nadzia_filmaniak

Szkoda, że tego o kobietach powiedzieć nie można. :(

MnIsZeK

Szkoda że nie dodałeś że z roku na rok jest coraz lepszy.

tomucho77

Fajny aktor. Transporter mi się bardzo podobał, gorzej już część 2 i 3, oraz Crank... ogólnie lubię go oglądać na ekranie.

MnIsZeK

Właśnie nagrywamy film w londynie ; Hummingbird. Jason gra tam głowną role. Wydaje mi sie ze utrzymuje swoj wyglad i dobrą kondycje poprzez jedzenie tylko organicznych i zdrowych pokarmow. Pije wodę Fiji, kurczak , jogurt naturalny, maslo migdałowe, tunczyk... i wiele innych zdrowych takich tam rzeczy.

MnIsZeK

Bierze kąpiele w mleku jak Kleopatra jeżeli to mleko było, dlatego jednym uderzeniem zabija 3 osoby na raz i gra w genialnych filmach