Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Ten facet mnie rozbraja,daje noty 1 lub w porywach 2 każdemu z filmów Stahama,skoro tak go nie lubi ,to wątpliwe żeby oglądał z nim filmy więc po kiego czorta ocenia?
Jeśli aż tak go nie lubi niech założy anty-blog czy coś w tym stylu,ale po jaką cholerę ma męczyć nas użytkowników tego portalu i obniżać noty dobrym filmom,nie mówię tutaj o filmach Stathama ale choćby o Efekcie Motyla czy Dystrykcie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
villain

Właśnie o tym mówię,
Proponuję tu nalot na dom,ban albo coś w tym stylu:)

katedra

grozisz mi ?

villain

"Dystrykt natomiast to profanacja kina sci-fi."

Hahahah, Dystrykt to jest prawdziwe, mądre kino S-F a nie film dla debili, więc nic dziwnego, że ci się nie podobał.

villain

Jeśli uważasz że ten film był tak głupi jak ja, a ten film był bardzo mądry, to dzięki, że prawisz mi komplementy.

villain

Nie mówiłem do ciebie,a do ludzi którzy mogą to zrobić co napisałem wyżej :D

villain

nie, on się tylko z ciebie śmieje xD

villain

profanacja to wypowiadać się na temat s-f i nie mieć w ulubionych 2001 Odysei Kosmicznej

katedra

Efekt motyla jest dobry do obejrzenia w akademiku jak nie ma kasy aby gdzieś wyjść. Dystrykt...nie lubie tego typu filmów. Jeśli chodzi o Stahama i typowo brytyjskie poczucie humoru np w Przekręcie, to albo sie ten film bardzo lubi albo w ogóle, nie ma nic pomiędzy. Aktorem jest dobrym, ale widze go tylko i wyłącznie w rolach kozaka bądź cynika, ewentualnie psychopatyczny kozako-cynik, co jednak nie zmienia faktu iż płacze ze śmiechu z niektórych tekstów i dobrze sie bawie na filmach z jego udziałem. Przecież właśnie o to chodzi w oglądaniu filmów.
villain ma prawo określić własną opinie...dlatego jest właśnie ten portal. Choć ja nie zabieram głosu dla tematu/filmu/książki/muzyki która nie wywarła na mnie większego wrażenia. Inaczej wpadłabym na blog zmierzchu i zwyzywała wszystkich którzy tak wyobrażają sobie wampiry.
Pozdr.

qivis

Ma prawo określić własną opinię. Nie ma prawa obrażać aktorów i użytkowników portalu.

qivis

hahaha nie mam prawa, bardzo zabawne. A tak na poważnie to polecam wam wrócić do podpisywania zeszytów i kompletowania ćwiczeniówek ziomeczki

villain

Twoja mama byłaby zła wiedząc że używasz jej zdjęcia jako avatar na filmwebie.

Mesjasz_to_ja

twoja byłaby zła za to jak odnosisz się do ojca, pozdrów ją

villain

Trochę się tu mijacie z celem. Jest demokracja, czyż nie? Każdy ma prawo głosu i każdy ma prawo do wolności słowa, ale żeby od razu zakładać temat bo ktoś wystawia złe oceny aktorom i filmom? Skończmy z samozwańczą policją filmową. Dajcie temu portalowi oddychać. Już nie raz widziałem "specjalne akcje" obniżania ocen bo pozycja filmu nie zgadzała się z ogólnie przyjętym rozgłosem. Portal jest dla ludzi i jest tworzony przez ludzi. Niech tętni własnym życiem. Pozdrawiam

ohtarangi

Poczytaj sobie tematy założone na profilu Stathama i posty podpisane "villain" i będziesz wiedział po co ta akcja. Nazywanie aktora "upośledzonym" a jego fanów "głupkami", to nie jest żadna wolność słowa, tylko chamstwo i prostactwo. I jeszcze do tego ciągłe trollowanie, czyli niekończące się pyskówki. Na tym traci cały portal i tylko dlatego, że jakiś frustrat musi się wyżalić jak bardzo kogoś nie lubi i zawsze ostatnie słowo musi należeć do niego. Normalny człowiek jak nie lubi danego aktora, to napisze raz i jeszcze poda argumenty, a nie będzie wszczynał pyskówek na poziomie przedszkola.

BLABLABLA123

I tak ani jego ani jego ocen nikt nie traktuje poważnie, więc po co się przejmować? Ja uważam sprawę za niewartą kłótni.

ohtarangi

właśnie ten portal jest dla ludzi a nie dla trolii typu villain! I co synek gdzie byś nie wszedł to po tobie jeżdżą! Daj se spokój bo podnosisz tylko cienienie! ''Tracimy życie interesując sie villainem przygłupem''

ohtarangi

Zakładam temat bo nie chciałem gdzie indziej spamować na tego buraka.Dyskusja wolna więc nikt nie każe ci tu siedzieć

qivis

tylko,że dawanie notorycznie 1 wszystkim produkcją gdzie gra Statham mija się z celem

qivis

może mu czegoś zazdrości. :D najlepiej skupiać się na tym co się lubi bo w ten sposób trwałaby wieczna wojna a wiadomo,że każdy ma inny gust. I przede wszystkim niech się kieruje całokształtem gry aktorskiej a nie żadnego filmu nie obejrzał i myśli,że jest fajny... Skoro się nie zna to niech nic nie pisze,nie warto zawracać sobie nim d*pę. A jak już musi się wypowiedzieć to na poziomie a nie marudzi na wszystko dookoła .

tynka_345

Ten koleś to po prostu prowokator.
To jest nudne i szkoda czasu na takiego znudzonego pyskacza.

tynka_345

Zazdroszczenie,cholera tyle razy używacie tego słowa,a wiecie chociaż w jakim kontekście ? Niby czego mam mu zazdrościć?

katedra

przeczytanie ze zrozumieniem kilku zdań to rzeczywiście ciężka sprawa

villain

Hehe, no tu przyznam ci rację :P

villain

Milcz ! Bo to twoje losy się tu warzą larwo !

katedra

odpal sobie opowieści z narnii i marz dalej dzieciak. I nie czytaj więcej postów bo zrobisz sobie krzywde

villain

Yeah, wojna na słowa. Widzę, że jednak jesteście do siebie podobni i się nieźle dopełniacie. Super bohater i super łotr. Pucujcie się dalej Miłego współżycia.

użytkownik usunięty
ohtarangi

"super" odnosi się do czegoś fajnego, a viian czy tam jakoś tak jest beznadziejny...

ZAKAZ UŻYTKOWANIA INTERNETU W ZAKŁADACH PSYCHIATRYCZNYCH...

ohtarangi

Popucuje ciebie jak znajdę czas,zerknę do zeszyciku pucowacza ;)

villain

Narnia ? Bardzo polecam !
Ale patrząc na twoje oceny tak sobie myślę jak musisz wyglądać albo twój dom? Nie kręcili u ciebie czasem już jakiegoś filmu?

katedra

rżne wam matke.

WhiskyMike

a my ciebie :)

katedra

tak jestem na tym filmweb od niespełna 3 tygodni i zauważam że każde forum kończy się wyzywaniem itp pytanie na cholere porobiły się grupki pseudo które atakują innych i filmweb gówno im może zrobić i zamiast pisać o filmie piszą o rżnięciu matek itp i tak zamieniło się to w chat z leszna albo poznania jeszcze oferty seksu dawajcie

proximacentaurii

nigdy nie wchodziłem na czat z leszna ale wierze ci na słowo

co do wyzywania to też uważam że filmweb powinien zrobić z tym jakiś porządek, na przykład mnie dac uprawnienia moderatora

villain

tobie nawet uprawianie pola by nie wyszło...