Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 840 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Gdybym miał porównać kogo bardziej lubię Bruce Willis'a czy Jasona Statham to Statham jest
moim ulubionym aktorem ale Willis też jest SUPER i jest moim 2 ulubionym!!!!!!!!!!!!!!!

Milosz12345678910

Bruce ma lepsze umiejętności aktorskie ale wolę Stathama:) Nikt nie umie grać twardzieli w filmach tak jak on :)

użytkownik usunięty
ZigolaS

Ja tez wolę Stathama :P

Milosz12345678910

Bruce Willis faktycznie ma lepsze umiejętności aktorskie. Jason sie prawie wcale nie uśmiecha i wygląda przez to jakby był wiecznie jakiś obrażony, albo wkurzony. jednego i drugiego lubię, ale Willisa chyba bardziej

Oskajg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmja7lRv771qdftoko1_500.jpg

i jak tu nie być wkurzonym

Milosz12345678910

Mnie zastanawia po co takie porównania, przecież Bruce Willis to nie jest typowy aktor kina akcji, jest aktorem uniwersalny, może zaraz będziemy porównywać Statham'a z Jim Carreyem albo Leslie Nielsenem?

Milosz12345678910

też się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku że Statham mógłby zagrać Johna McClane w reebocie trylogii Szklanej Pułapki ;-)

luki29

wcale ,że nie bo Bruce umie dobrze grać z odrobiną humoru Jason też jest w mojej Topce ale Bruce lepszy ,a poza tym moim zdaniem Jason nie był by dobrym głównym bohaterem Szklanej Pułapki.

Milosz12345678910

Wiecie co wolę Willisa niż Jasona. Obaj są w mojej topce ulubionych aktorów ale Willis w tej topce jest wyżej niż Jason. Podsumowanie: Wolę Bruce'a niż Jasona ,ale Jasona też bardzo lubię i też jest w mojej topce tylko po prostu niżej niż Willis.

Milosz12345678910

świetna topka, mam nadzieje że willisa i stathama dzieli trzustu innych aktorów ale akurat piszesz o tych dwóch

Milosz12345678910

po co ich porównywać ? takie to podobieństwo że obaj są łysi , a własciwie Jason łysieje , Bruce wyłysiał no i na tym się kończy podobieństwo. A jeśli chodzi kto jest lepszy to Jason miażdży totalnie Willisa jeśli chodzi o filmy.

FRANK_MARTIN_FILMWEB

No jasne ,że miażdży w końcu to Willis.

Milosz12345678910

bardzo dobre i rzeczowe porówanie jestem pod wrażeniem

Milosz12345678910

Wiadomo,że Willis lepszy-to jest już żywa legenda kina akcji,ale jesteśmy na profilu Stathama,więc większość ludzi napisze,że Statham jest lepszy wiadomo,Jason tez jest dobry gość,ale do Willisa mu jednak brakuje