Gdybym miał porównać kogo bardziej lubię Bruce Willis'a czy Jasona Statham to Statham jest
moim ulubionym aktorem ale Willis też jest SUPER i jest moim 2 ulubionym!!!!!!!!!!!!!!!
Bruce ma lepsze umiejętności aktorskie ale wolę Stathama:) Nikt nie umie grać twardzieli w filmach tak jak on :)
Bruce Willis faktycznie ma lepsze umiejętności aktorskie. Jason sie prawie wcale nie uśmiecha i wygląda przez to jakby był wiecznie jakiś obrażony, albo wkurzony. jednego i drugiego lubię, ale Willisa chyba bardziej
Mnie zastanawia po co takie porównania, przecież Bruce Willis to nie jest typowy aktor kina akcji, jest aktorem uniwersalny, może zaraz będziemy porównywać Statham'a z Jim Carreyem albo Leslie Nielsenem?
też się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku że Statham mógłby zagrać Johna McClane w reebocie trylogii Szklanej Pułapki ;-)
wcale ,że nie bo Bruce umie dobrze grać z odrobiną humoru Jason też jest w mojej Topce ale Bruce lepszy ,a poza tym moim zdaniem Jason nie był by dobrym głównym bohaterem Szklanej Pułapki.
Wiecie co wolę Willisa niż Jasona. Obaj są w mojej topce ulubionych aktorów ale Willis w tej topce jest wyżej niż Jason. Podsumowanie: Wolę Bruce'a niż Jasona ,ale Jasona też bardzo lubię i też jest w mojej topce tylko po prostu niżej niż Willis.
świetna topka, mam nadzieje że willisa i stathama dzieli trzustu innych aktorów ale akurat piszesz o tych dwóch
po co ich porównywać ? takie to podobieństwo że obaj są łysi , a własciwie Jason łysieje , Bruce wyłysiał no i na tym się kończy podobieństwo. A jeśli chodzi kto jest lepszy to Jason miażdży totalnie Willisa jeśli chodzi o filmy.