Nie ma wątpliwości, że Statham jest bardzo przystojnym aktorem, który wręcz kipi męskością , niemalże
idealny. Natomiast przeglądając tutejsze komentarze nie mogę wyjść z podziwu jak zazdrośni jesteście.
Opisujecie go jako brzydala, przeciętnego, niezachwycającego urodą(nawet ci, którzy oceniają go na
10). Jeśli on jest przeciętny to jak wygląda przystojniak ? Jeszcze mogę zrozumieć zazdrosnych
facetów (w tym ja) o to, że nawet nie będąc sławny wyrwał by każdą ale kiedy czytam komentarz
kobiety, że Statham jest brzydki, brzydszy od Craiga to jest to wręcz śmieszne.
hahaha
nie no widziałem tutaj jak faceci udowadniali kto lepszy karateka z aktorów ale to co ty zrobiłeś to dla mnie nowość!
wpada kryptoprzyjaciel tęczy i napieprza na laski hetero że nie podoba im się jakiś gość. Którego nota bene ryj przypomina mieszankę aliena z karlicą. Powiedz mi tak na koniec jeszcze, co nie podoba ci się w Craigu i kogo masz na pierwszym miejscu w swoim rankingu pięknych aktorów. Cyrk.
Obaj sa przystojni, choć przyznam że Statham ma w sobie więcej tej angielskiej klasy (no i jest przystojniejszy xD ) W sumie to był by lepszym Bondem xD
Statham nie może być Bondem bo by był zbyt brutalny na kogość takiego jak agent 007 .Podobnie Craig ,zbyt brutalny , agresywny i poważny na Bonda ,chociaż lubię z nim filmy bo są zbliżone do rasowego kina akcji .
Szkoda słów na tego typu osoby. Na prawdę sama nie wiem czy jest sens się wywnętrzać. Bo są takie osoby jak chociażby villain który ma bzika (niestety w złym znaczeniu) na punkcie Statham`a. Widać to ewidentnie w namiętnie komentowanym przez niego niemal każdym wątku i wiecznym hejcie. To może być tylko zazdrość, bo co innego? No chyba że Jason wbiegł do jego domu i powybijał mu całą rodzinę - to jedna z niewielu sytuacji która mogłaby wytłumaczyć jego zachowanie...
No a że Statham jest bardzo przystojny, świetnie zbudowany i oczywiście pociągający no to nie ma nawet co się sprzeczać. Natomiast porównywanie wyglądu Craiga i Jasona jest po prostu śmieszne. Nie mam nic do Craiga no ale gdzie mu do Statham`a. Jason jest co najmniej o niebo przystojniejszy;>.
W każdym razie tak to jest na tym świecie, że ludzie zamiast podziwiać jego ciężką pracę (takie ciało się samo nie zbudowało ;>) i barć z niego przykład to wolą obrażać hejtować i nie mieć swojego życia.
naprawdę polecam ci spakować porządnie plecak i czytać te lektury żeby potem nie robić se obory takimi tekstami. Masz jeszcze czas, dorośniesz to zmądrzejesz albo i nie.
villain to c**a której wstyd się przyznać ale od kiedy ogląda filmy z Jasonem p**a staje mu już tylko na widok pięknie umięśnionych męskich
ciał i kiedy siedzi sam przed telewizorem to wali sobie gruche i właśnie dlatego tak krytykuje tego dobrego aktora
Aktor jak dla mnie jest konkretny :D powinien dostać swój film/serial .... transporter i ty, podobne tytuły w jego wykonaniu są niesamowite\! :D osobiście widzę go w ekranizacji .... (choć jeszcze nie wiem której :p )
Raczej średniego wzrostu. Dlaczego laski lubią wysokich ? Bo czują się przy nich bezpieczni, a przy umięśnionym, znającym sztuki walki Jasonie chyba można się tak poczuć co ?
Jak na faceta jest NIEWYSOKI, na Filmwebie wzrost ma zawyżony, prawdziwy to 174 - 175 cm:
Here are some information about the height of Jason Statham.
Name: Jason Statham
Height:
in Meters: 1.75 m
in Centimeters: 175 cm
in Inches: 68.8975 in
in Feet: 5.74 ft
in Feet & Inches: 5ft 9in