Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
92 858 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

beznadziejny aktor

użytkownik usunięty

taka marna kopia gwiazdy kina akcji - Bruce'a Willisa. 1/10

i ja proponuje juz zakonczyc ten watek,wiadomo kazdy ma swoja ocene na temat i gre aktorska Stathama,pozdrawiam.

Racja każdy ma swój gust ale wnioskując z poprzednich postów pe kropka iks, jesteś debilem.

użytkownik usunięty
piotrkarw

następny... wyżyć się chciałeś czy komuś podlizać? bo nie wiem...

co wy mi tu Stathama oczerniacie. Faceta, który nauczył sie aż jednej miny mieszacie z błotem. on jest niewzruszalny i nieugięty jak... aż nie wiem jak co! a P.x (czy tam nie wiem co) wyżej szuka kogoś do podlizania czy żeby sie wyżyć? bo strasznie irytujący już jest... Brus willis gwiazdą kina akcji o matko bo sie osune;DDDDD w takim przypadku dla mnie gwiadą kina akcji jest Fred Aster albo lepiej Artur Barciś (nieuwłaczając obu Panom)

Ten aktor jest super. Jak nie znasz się ani nie ogladales rzadnego filmu z nim to nie oceniaj, jestes noobem ze tak powiem :) On jest super i wiekszosc osob tak uwaza. Nikt by lepiej nie zagrał od niego w filmach transporter 1,2,3. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
astok0

To ja może TRZECI RAZ powtórzę to co wyżej napisałem, bo widzę że niektórzy albo są ślepi, albo leniwi:

"za namową niektórych tu userów, obejrzałem dodatkowo 3 filmy ze Stathama udziałem (a konkretnie to: Teorię Chaosu, Przekręt i Wyścig Śmierci). i teraz trochę mi głupio za to co pisałem wyżej, bo teraz zdałem sobie sprawę że złym aktorem nie jest (ale wciąż uważam że w Adrenalinie zagrał koszmarnie). oczywiście zmieniłem mu tą śmieszną jedynkę na wyższą notę.
pzdr"

no to miło ze sie nawróciles do tego aktora :P =p Pozdrawiam.

Tobie sie nie podoba, mi się podoba jego gra. Bardzo.
Pozdro P.x xD

PS. Zachowując się w taki sposób albo chciałeś uzyskać popularność w necie ("O jaki ja znany każdy mnie zna i jedzie mi") albo nie wiem co ;) ja oceniamy aktorów po 3-5 filmach
Także jak widać obejrzałeś filmy i uznałeś, że antytalentem nie jest :D
Pozdro

Pisząc "marna kopia gwiazdy kina akcji - Bruce'a Willisa" masz na myśli skąpe owłosienie Jasona?;) Niestety nie mogę się z zgodzić z opinią kopii, chłopak jest całkiem milutki i miał kilka ładnych momentów - Przekręt, London, Revolver.
Jeśli miałabym wybierać wygrałby Jason, ma dużo lepszą od Willisa klatę:D

yyy człowieku... Bruce Willis już się skończył, pozatym nie widziałem dobrych scen walki z udziałem Bruca. Fakt pobiegał troche w pułapkach i innych ale to na tyle... Dla mnie Jason jest dużo lepszy, oczywiscie chyląc czoła dla twórczości Willisa.

nie wydaje mi się żeby Jason był słabym aktorem. Widziałem większość jego filmów i jak dla mnie jeden lepszy od drugiego. Na dobry początek przeczytaj jego życiorys bo jest jednym z nielicznych aktorów który podczas kręcenia filmów nie jest wyręczany przez kaskaderów. http://pl.wikipedia.org/wiki/Jason_Statham to link który to potwierdza.

Ja bym chciał jeszcze tylko dodać że Jason ma zajebiście dobry gust jeśli chodzi o kobiety;) (patrz. Kelly Brook i Sophie Monk)

Jesteś marny jak i całe twoje życie. I tak Jason nie przeczyta twojego postu i nie zastosuje się do cennych wskazówek. Więc nie wylewaj swojej żółci na forach, a idź raczej przeczytać książkę może trochę zmądrzejesz i kiedyś napiszesz jakiś ciekawy post. ew. polecam forumcio sweet brokacik

użytkownik usunięty
firstANDlast

poczytaj sobie moje poprzednie posty, dobra? i nie rób z siebie pajaca, bo to nie ja tutaj powinienem więcej czytać.