Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
92 461 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

http://www.youtube.com/watch?v=T-K0N09fcoA ciekawe?

Holek94

fejk
chociaż z drugiej strony mogła to być ludzka stonoga ze stathamem

użytkownik usunięty
Holek94

Ciekawe ale jednak fejk. W 21 sekundzie mamy fragment Transportera 3 a i cała reszta to pewnie zlepek scen z innych filmów...

villian , ty wszędzie musisz pisać o tej swojej poj****ej ludzkiej stonodze? To, że jesteś idiotą wszyscy już wiedzą.....

hehheheh jak ja uwielbiam takie teksty czytac:):)

Holek94

już się tak nie podniecajcie
a ty Creo90 jak chcesz pogadać to zapraszam do mojego tematu gdzie zjechałem cię równo i stylowo

villain

"zjechałem Cię równo i stylowo" Elokwentny niczym Bob Dylan a ostry niczym Peja(?) nie wręcz odwrotnie. Ale tak oftopowo - zjechać?? na forum filmowym, kim Ty człowieku jesteś uchyl rąbka tajemnicy...
-Jarek to Ty?? lepiej kotka pogłaszcz ale nie tego w majtkach, pamiętaj co Ci mamusia mówiła...
a tak serio to nie wiem co Ty robisz grypsujesz, dissujesz?? ...to już to robią w gimnazjum?? pewnie na przerwach zraz po tym jak pozwolą wyciągnąć Ci głowę z pisuaru,
w sumie jest też druga opcja że rodzice za pedofilie od garowali już swoje i teraz to Ty jesteś cwelem numero uno w przytulnym(i nie chodzi o tą miłość o jakiej pomyślałeś) domku, aj za ostro(?) chyba tak ale to Ty zmąciłeś wodę tak że to są konsekwencje... przemyśl zanim opublikujesz. Anonimowa ściana internetu nie czyni Cię panem, a tym bardziej władcą wszechfor...

Sledz136

przechodzac do tematu to wie kto cos na temat tego filmu :D?

Holek94

dobra próba i tyle, widać że haczyk połknięty

Sledz136

w jednym poście chciałeś obrazić mnie, moją rodzinę, peję, boba dylana, jarka k. i tylko bóg wie kto jeszcze odbił się jak kulka we fliperach po twoich mocno ograniczonych zwojach mózgowych
niestety jedyne co udało ci się zrobić to pokazać jakim megadebilem jesteś
Naprawdę zachowaj swoją patologiczną przeszłość dla siebie a jak już nie możesz się powstrzymać to są miejsca typu http://kidprotect.pl/forum/ i tam idź wylewać żale

villain

Witam villian, nie masz życia, nikt cię nie kocha, cya. Co do zwiastunu to fakem choc nie powiem pomysl na taki film wydaje sie ciekawy.

robhans

mam psa który mnie kocha*

*nie, nie o taką miłość mi chodziło jaka wam od razu przyszła do głowy kryptozoofile

villain

chciałem obrazić?? w żadnym wypadku nie chciałem Cię obrazić, obrażam siebie pisząc z Tobą, bo gdybym chciał Cię zranić uwierz mi bardziej bym się postarał... zreszta wyzywanie Ciebie to jak zabieranie dziecku lizaka, jak śmianie się z niepełnosprawnego, mowy nie ma żeby mnie coś takie bawiło. Megadebilem wow ostro taki fajny inteligentny neologizm oj Ty "Lemie" Ty, mistrz Cietej riposty tak al`a jutube... ale tak wracając do mojej wypowiedzi widzę że jej nie zrozumiałeś (ale czy to dziwne??). Mnie chodziło o to iż problemem jesteś Ty, nie słaba gra aktorska Statham`a a dokłądnie rzecz biorąc Twoje chamstwo i pieniactwo. Jak można obrażać ludzi bo moja swoją opinie... szczyt nietolerancji nie chce Cię moralizować bo myślę... , bo widzę że jesteś niereformowalny, moim celem jest raczej wywołanie u Ciebie jakiegoś logicznego toku rozumowania którego skutkiem było by zastanowienie sie nad tym czy mój post nie zawiera jakiejś niesmacznej awersji do drugiej osoby... ale to chyba za wiele jak dla Ciebie, cechą głupców jest to iż uważają że to cała reszta nimi jest
Motyw z patologiczną przeszłością... no co Ci powiem słaby myślałem że stać Cię na więcej(tak na prawdę to nie) i tak sucho przedstawiony
nie masz polotu...
A o jaką miłość nam chodziło?? głodnemu chleb na myśli... pierwszy o tym pomyślałeś, ale mam nadzieje że tylko pomyślałeś, chociaż kto ogląda filmy o facecie który kopuluje ze świnią?? aaa.... Ty!

ps. obrazić Boba Dylana?? nie jestem draniem:)
po co to napisałem, chociaż jeśli to przeczytasz to chyba będzie najdłuższy po paciorku tekst z jakim miałeś styczność. Brawa dla mnie! Niech żyje ja!

Sledz136

najdłuższy nie ale najgłupszy to już na pewno
jak nie chcesz ze mną gadać to po co ten elaborat
nikogo nie obrażam, ludzie sami robią sobie krzywdę oceniając stathama wyżej od ryśka z klanu. Ja jestem tutaj tylko regulatorem, muszę ograniczać poziom bredni do jak najniższego poziomu i od czasu do czasu dać szturchańca nadpobudliwemu szczawiowi

i powiedz mi jak można brać kogoś na poważnie kto raz pisze o gwałceniu własnych dzieci po czym czuje się dotknięty wyrażeniem opinii na temat jego marnego gustu

jesteś śmieszny i z logiką nie masz nic wspólnego

villain

ps
naucz się pisać

villain

przebacz mi błędy o panie..., sory ale pisze to od ręki, jeśli miałbym przywiązywać wagę do tej konwersacji to brzydził bym się, sam siebie... marny gust lepszy niż żaden... najgłupszy znowu powiało wsią ale z Ciebie prosty człowiek naprawdę tak lakonicznej i desperackiej formy odbijania piłki dawno nie widziałem chcesz uczyć dzieci by nie lubiły słabego Stathman`a a jak udowodniłem sam gówno wiesz. Tak nawiązując do Twojej bezczelności to Ty pouczasz mnie, stary jesteś ignorantem i hipokrytom, zarzucasz innym niekompetencje a sam jej nie posiadasz za grosz, co więcej Ty się z niczego tłumaczyć nie będziesz, hehe śmieszne, dobry film bo to klasyka...
A co do Cyrwusa to jest to naprawdę dobry aktor i nie wkładaj go do swojej infantylnej konkluzji...

a 1000 filmów co to jest?? dla prawdziwego kinomana - nic, ale Ty tego nie zrozumiesz bo po prostu się na tym nie znasz

Sledz136

a z logiką uwierz mi mam:)

Sledz136

nie musisz mnie przepraszać, naprawdę :)

jestem pełen podziwu jak potrafisz sobie wmówić że coś tutaj udowodniłeś oprócz oczywiście własnej głupoty bo to akurat wyszło ci nadzwyczaj dobrze

i polecam ci obejrzeć kolejne pare tysięcy filmów co na pewno wpłynie pozytywnie na twoje odmulenie a jak jednak to nie pomoże to pozostaje tylko walnąć baranka w ściane

villain

specjalnie dla ciebie poszukalem w google http://pponline.pl/

Chelios_2

http://www.stulejka.com/phpBB/viewforum.php?f=2&sid=1f0cb86cb2e1083ed5f1f5884b82 99a2

pewnie rzeczy można wyleczyć więc i link specjalnie dla ciebie

villain

Człowieku nie odwracaj kota ogonem, to ty potrzebujesz pomocy.

Chelios_2

nie musisz się wstydzić ze stuleją ludzie w miare normalnie żyją

Chelios_2

Nie no koniec 100 pkt dla tego pana

użytkownik usunięty
Holek94

http://www.filmtok.pl/The-Razors-kino-akcji-z-Van-Dammem-i-Seagalem-ZWIASTUN-a16 629
Oni też dali się nabrać :)

w tym filmie widać luka gossa

Valeriusz

http://therazorsmovie.com/pl/index.html

Tu macie odpowiedź na swoje pytanie <haha>