nie dosc ze z wygladu nie powola,walczyc za bardzo nie umie,lysina swieci to gra poprostu w słabych filmach,które sa mocne przesadzone,nierealistyczne naciagane do bólu,pozatym wiadomo od kiedy on gra w filmach akcji od 2002 czyli gdy ten gatunek wymierał a od pewnego czasu przestaje istniec niestety on tego nie zmienił,poza niezniszczalnymi i komórka która była z 2004r to wtedy jeszcze jakies dobre filmy akcji były,gosc gra tylko dla kasy,niech zmieni gatunek bo niestety w akcji sie nie sprawdza albo woogóle sie wycofa,na zal.pl go dac.
no dla mnie to jest łysy kurdupel ktory udaje ze umie sie bic i ma jakas dziwna czaske, nie wiem moze przetacana czy cos. Prubuje nieudolnie nasladowaac bruca willisa i gra w glupich filmach.
strasznie wkurza mnie ten typ prawdziwym gwiazda kina sensacyjnego Sylwestrowi Stalone, Stevenowi Segal i Brucowi Willisowi do piet nie dorasta doslownie i w przenosni :-) moze im buty czyscic i jeszcze sie pcha do wszystkich filmow, glownie tych glupich
no wiadomo ,te stare gwiazdy sa najlepsze,a ten to ma bardzo słabe filmy,do kasy se kreci i w dup*** ma wszystko
Czemu kurdupel??? 175 to wzrost średni a nie niski. Tyle samo ma S. Stallone.Doucz sie dziecko.Jest wyższy od ciebie. Poza tym , jest świetnym aktorem z dobrym brytyjskim akcentem:)
stallone i van Damme są od niego wyżsi, widać to na zdieciach na przyklad z premiery niezniszczalnych, jest najnizszy z bialych aktorow kina akcji, poza tym jestem od niego wyzsza, i wszystkie jego filmy sa takie same poza paroma pierwszysmi
glupi dzieciak z gimnazjum. Albo nawet dwoch. Jason Statham to najlepszy aktor kina akcji obecnej generacji. "Z wygladu nie powala, walczyc nie za bardzo umie" ? - napisal 60 kilowy kulturysta z oswiecimia.
sam zes dziecko z gimnazjum,a statham to załosny typek nasladujacy stare gwiazdy ale mu to nie wychodzi heh i walczyc rzecz jasna tez nie umie.
Widac po pismie, kto jest dzieckiem, i go glupoty wypisuje, idz sprawdz czy cie w piwnicy nie ma. Lamusie.
Sam nie przedstawiasz wyższego poziomu. Po tym jak piszesz, widać, że jesteś typem kulturysty w dresie na jakimś zaplutym osiedlu na zniszczonej Pradze. Odnośnie Stathama się nie wypowiem, ale żałosne jest obrażanie człowieka, z którym nie miałeś najmniejszego kontaktu. Nie, obejrzenie jego filmów to nie kontakt. On tam tylko gra. Nie wiesz, co myśli, jak się odnosi do ról itp. Tak więc, idź podrzucać hantelki pół-kilowe, dresiarku
pisze jak chce,gówn.o ci do tego,i zle czytasz ze zrozumieniem bo ja go nie obrażam jako człowieka tylko jako aktora i fightera.
Oj chłopaki,chłopaki:) Co Wy z tym wyglądem....? Niech sobie wygląda jak chce....ludzie sylwetkę ma akurat .To jak chcielibyście ażeby wyglądał....???...no na pewno lepiej w tej chwili wygląda od np.Seagala, i jego kino jest ambitniejsze. Poczytajcie trochę jego biografie...to nie tępak jakiś ani nie jakieś beztalencie.A po czym twierdzicie,że marny fighter z niego...? Po filmach...???:) hehe....Tego nie wiecie na pewno.....musielibyście mieć przyjemność poćwiczyć z nim:) Ewentualnie jakieś delikatne kumite...no ciekawe jak by to wyglądało...? Siłownia w tym wypadku na nic by się zdała:)) hehe.....
Na nie krytykuję ludzi których nie lubię, ale za to bardzo przywiązuję wagę do ludzi, którzy krytykują człowieka którego uważam za jednego z lepszych aktorów kina akcji. Oczywiście, że nie gra w realistycznych filmach. Nie po to oglądam "Adrenalinę" czy "Transportera" żeby znaleźć ludzi biorących kredyty, zakochujących się po uszy w żonatych partnerach itp. Żyję własnym życiem i mam tego g* po uszy w normalnym świecie. Komedie romantyczne z Karolakiem, czy filmy o miłości z Adamczykiem, czy inne seriale polskie lub zagraniczne są takie życiowe. Nie są przerysowane, ale są dalej nierealne - nie zdarzyły się. BTW - nauczcie się pisać, bo ja nawet po mocnym %% nie piszę tak słabo. Co więcej, teraz popatrzcie na swoje profile i powiedzcie ile z filmów, które oceniliście na 7+ jest realistycznych !!! popro*** i damac*** smażcie się w piekle :)
Przeprszam,że się wtrące.Niezła kłótnia.Nie zgadzam się z wypowiedziami damianho15.Statham to fajny i miły gość.Walki też są fajne.Lubię jak on na filmach walczy.Prywatnie w wywidach też widać,że jest sympatyczny.
Ale to nudne czytanie o tym typie ..kurde dajcie spokój może niektórzy go lubą i inni nie . czytanie czy on sie nada czy nie ole to pierdoły po prostu ten aktor gra w tych filmach bo może się nadaje albo ma dobrego agenta :)