Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

nie dosc ze z wygladu nie powola,walczyc za bardzo nie umie,lysina swieci to gra poprostu w słabych filmach,które sa mocne przesadzone,nierealistyczne naciagane do bólu,pozatym wiadomo od kiedy on gra w filmach akcji od 2002 czyli gdy ten gatunek wymierał a od pewnego czasu przestaje istniec niestety on tego nie zmienił,poza niezniszczalnymi i komórka która była z 2004r to wtedy jeszcze jakies dobre filmy akcji były,gosc gra tylko dla kasy,niech zmieni gatunek bo niestety w akcji sie nie sprawdza albo woogóle sie wycofa,na zal.pl go dac.

damianho15

no dla mnie to jest łysy kurdupel ktory udaje ze umie sie bic i ma jakas dziwna czaske, nie wiem moze przetacana czy cos. Prubuje nieudolnie nasladowaac bruca willisa i gra w glupich filmach.

poprostu_ja66

no narescie ktos madry heh

damianho15

strasznie wkurza mnie ten typ prawdziwym gwiazda kina sensacyjnego Sylwestrowi Stalone, Stevenowi Segal i Brucowi Willisowi do piet nie dorasta doslownie i w przenosni :-) moze im buty czyscic i jeszcze sie pcha do wszystkich filmow, glownie tych glupich

poprostu_ja66

no wiadomo ,te stare gwiazdy sa najlepsze,a ten to ma bardzo słabe filmy,do kasy se kreci i w dup*** ma wszystko

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
poprostu_ja66

Czemu kurdupel??? 175 to wzrost średni a nie niski. Tyle samo ma S. Stallone.Doucz sie dziecko.Jest wyższy od ciebie. Poza tym , jest świetnym aktorem z dobrym brytyjskim akcentem:)

TorcidaTiger

stallone i van Damme są od niego wyżsi, widać to na zdieciach na przyklad z premiery niezniszczalnych, jest najnizszy z bialych aktorow kina akcji, poza tym jestem od niego wyzsza, i wszystkie jego filmy sa takie same poza paroma pierwszysmi

poprostu_ja66

NIe jesteś wyższa:)

poprostu_ja66

PS. Stallone nosi buty z wkładkami zwiększającymi wzrost:)

damianho15

glupi dzieciak z gimnazjum. Albo nawet dwoch. Jason Statham to najlepszy aktor kina akcji obecnej generacji. "Z wygladu nie powala, walczyc nie za bardzo umie" ? - napisal 60 kilowy kulturysta z oswiecimia.

Sutaku

sam zes dziecko z gimnazjum,a statham to załosny typek nasladujacy stare gwiazdy ale mu to nie wychodzi heh i walczyc rzecz jasna tez nie umie.

damianho15

Widac po pismie, kto jest dzieckiem, i go glupoty wypisuje, idz sprawdz czy cie w piwnicy nie ma. Lamusie.

Sutaku

zamknij twarz gimbu*** idz sie masturbowac na stathamka heh.

damianho15

heh, e-cwaniaczek aka 60 kg.

Sutaku

i co z tego,haah nie bede z toba gadał na takim niskim poziomie.

damianho15

Sam nie przedstawiasz wyższego poziomu. Po tym jak piszesz, widać, że jesteś typem kulturysty w dresie na jakimś zaplutym osiedlu na zniszczonej Pradze. Odnośnie Stathama się nie wypowiem, ale żałosne jest obrażanie człowieka, z którym nie miałeś najmniejszego kontaktu. Nie, obejrzenie jego filmów to nie kontakt. On tam tylko gra. Nie wiesz, co myśli, jak się odnosi do ról itp. Tak więc, idź podrzucać hantelki pół-kilowe, dresiarku

damianho15

I skończ szkołę, albo przynajmniej spróbuj, bo nawet pisać porządnie nie umiesz.

Darth__Envious

pisze jak chce,gówn.o ci do tego,i zle czytasz ze zrozumieniem bo ja go nie obrażam jako człowieka tylko jako aktora i fightera.

damianho15

Jako fightera, ok. Ale, tak szczerze, kto bije się na serio na filmach akcji???

Darth__Envious

no nikt,ale stathama walki w filmach wygladaja komicznie,słabo.

damianho15

No nie wiadomo ja też uważam że jsredni est ale coś widocznie ludziom się podoba,

damianho15

Oj chłopaki,chłopaki:) Co Wy z tym wyglądem....? Niech sobie wygląda jak chce....ludzie sylwetkę ma akurat .To jak chcielibyście ażeby wyglądał....???...no na pewno lepiej w tej chwili wygląda od np.Seagala, i jego kino jest ambitniejsze. Poczytajcie trochę jego biografie...to nie tępak jakiś ani nie jakieś beztalencie.A po czym twierdzicie,że marny fighter z niego...? Po filmach...???:) hehe....Tego nie wiecie na pewno.....musielibyście mieć przyjemność poćwiczyć z nim:) Ewentualnie jakieś delikatne kumite...no ciekawe jak by to wyglądało...? Siłownia w tym wypadku na nic by się zdała:)) hehe.....

pery1

no troche racji masz,lecz napewno nie dorównuje on tym starym wyjadaczom w niczym.

damianho15

Na nie krytykuję ludzi których nie lubię, ale za to bardzo przywiązuję wagę do ludzi, którzy krytykują człowieka którego uważam za jednego z lepszych aktorów kina akcji. Oczywiście, że nie gra w realistycznych filmach. Nie po to oglądam "Adrenalinę" czy "Transportera" żeby znaleźć ludzi biorących kredyty, zakochujących się po uszy w żonatych partnerach itp. Żyję własnym życiem i mam tego g* po uszy w normalnym świecie. Komedie romantyczne z Karolakiem, czy filmy o miłości z Adamczykiem, czy inne seriale polskie lub zagraniczne są takie życiowe. Nie są przerysowane, ale są dalej nierealne - nie zdarzyły się. BTW - nauczcie się pisać, bo ja nawet po mocnym %% nie piszę tak słabo. Co więcej, teraz popatrzcie na swoje profile i powiedzcie ile z filmów, które oceniliście na 7+ jest realistycznych !!! popro*** i damac*** smażcie się w piekle :)

damianho15

Widzę gimbusa :o. Idź graj w majnkrafta i módl się do swojego boga Notcha czekając na update

Effx03

sam zez gimbus.

użytkownik usunięty
damianho15

Słaba prowokacja.

użytkownik usunięty
damianho15

troll !

Przeprszam,że się wtrące.Niezła kłótnia.Nie zgadzam się z wypowiedziami damianho15.Statham to fajny i miły gość.Walki też są fajne.Lubię jak on na filmach walczy.Prywatnie w wywidach też widać,że jest sympatyczny.

aza_0_9_z_

zgadzam się w 100 % :)

photogenic

Ale to nudne czytanie o tym typie ..kurde dajcie spokój może niektórzy go lubą i inni nie . czytanie czy on sie nada czy nie ole to pierdoły po prostu ten aktor gra w tych filmach bo może się nadaje albo ma dobrego agenta :)

Rychu1996

ale*

damianho15

z tym wymieraniem kina akcji to żes mlodziak troche przesadzil :)

black_bastard

troche ale i tak tej akcji coraz mniej...