Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
villain

pier**l się

olka19_19

nie jarają mnie mikrusy tak że odbij słonko

villain

Villain? Nie rozumiem, skoro nie trawisz Jasona to po jakiego grzyba wchodzisz tutaj i wpisujesz swoje komentarze(negatywne) pod jego adresem... nie masz innych ciekawszych zajec??? Pozdro!

nadzia_filmaniak

przecież już pisałem po co tu jestem

ps
wierz mi że wcale nie chcesz obejrzeć transformersów, straszna padaka i do tego trwa pół dnia

villain

Nie wiem jak 3, ale 2 poprzednie mi sie podobaly..

villain

a mnie tacy prostacy jak ty.

olka19_19

chyba ty

villain

dobra wiesz co strata czasu. jestes prosty jak konstrukcja cepa.
żegnam

olka19_19

za to ty, twoje tematy i oceniane filmy/seriale są takie inteligentne

olka19_19

hahah boze koles villain wyglada na jakiegos czlowieka ktory w dziecinstwie byl wyzywany od najgorszcych i wykorzstywany do przemocy od sowich fajniejszych kolegow ..pewno teraz tez cie napi** patelnia po glowie hahaha ... tak BTW podoba mi sie w tym aktorze ze pomimo wieku nadal jest tak sexowny ..i ze w kazdym filmie potrafia zrobic z niego mega przystojniaka ..ukazanego z jak najelpszej strony

PinkFlower

"...wykorzstywany do przemocy od sowich fajniejszych kolegow..."
przetłumaczysz mi to z łaski swojej na język polski ?

i nikogo nie interesuje co ci się w nim podoba, to twój problem

villain

Po to jest to forum, żeby się podzielić opinią, a problem to masz ty ze sobą, i naprawdę szkoda mi Ciebie, że leczysz tu swoje kompleksy. Nie wiem co chcesz tym osiągnąć... Gdybyś jeszcze jakimiś rzeczowymi argumentami starał się włączyć do dyskusji i przekonać do swojej racji to rozumiem, ale tekstami takimi jak "nie jarają mnie mikrusy tak że odbij słonko", albo "chyba ty" nic nie zwojujesz, chociaż niewątpliwie są one na Twoim poziomie intelektualnym. Mimo wszystko pozdrawiam.

Valf90

proponuje podróż w czasie i przeczytanie kilku tematów

poza tym masz całlkiem fajne filmy i oceny chyba mamy o czym pogadać

villain

przepraszam ale jak Valf90 mowi ..jest to forum do wyrazania opini skoro komus sie podoba to nie powinienes krytykowac..albo odrazu pisac jakies obelgi w nasza strone..oj uwierz mi ze duzo osob interesuje co mi sie w nim podoba ..napsialam trafne spostrzezenie dla niego jako mezczyzny i zarazem jako aktora..skoro tobie sie nie podoba spoko napisz czemu ? wymien jakas rzecz ..a najlepiej zeby byla zwiazana z aktorstwem bo skoro twierdzisz ze jest takim strasznym mikrusem to najwidoczniej nie wiesz co kobiety lubia w mezczyznach i na ich temat nie powinienes sie wypowiadac ..

PinkFlower

on nie jest aktorem - jedna rzecz
poza tym ochłoń słonko

villain

to kim jest powiedz mi to ? moze spiewakiem ?

PinkFlower

"pomimo wieku nadal jest tak sexowny"
mhm... aż miło popatrzeć:)

wiolkarosa

Też lubię Statham'a zajebisty aktor faceci mu zazdroszczą takiej urody :)

olka19_19

Lepiej się schowaj . . .
Wyłącz komputer dobrze ci to zrobi . . .

Darciia

straszne ;]

olka19_19

widzisz nawet prawdy sie boisz

olka19_19

Zgadzam się , przystojniak ! :) A do tego świetny aktor /