Villain? Nie rozumiem, skoro nie trawisz Jasona to po jakiego grzyba wchodzisz tutaj i wpisujesz swoje komentarze(negatywne) pod jego adresem... nie masz innych ciekawszych zajec??? Pozdro!
przecież już pisałem po co tu jestem
ps
wierz mi że wcale nie chcesz obejrzeć transformersów, straszna padaka i do tego trwa pół dnia
hahah boze koles villain wyglada na jakiegos czlowieka ktory w dziecinstwie byl wyzywany od najgorszcych i wykorzstywany do przemocy od sowich fajniejszych kolegow ..pewno teraz tez cie napi** patelnia po glowie hahaha ... tak BTW podoba mi sie w tym aktorze ze pomimo wieku nadal jest tak sexowny ..i ze w kazdym filmie potrafia zrobic z niego mega przystojniaka ..ukazanego z jak najelpszej strony
"...wykorzstywany do przemocy od sowich fajniejszych kolegow..."
przetłumaczysz mi to z łaski swojej na język polski ?
i nikogo nie interesuje co ci się w nim podoba, to twój problem
Po to jest to forum, żeby się podzielić opinią, a problem to masz ty ze sobą, i naprawdę szkoda mi Ciebie, że leczysz tu swoje kompleksy. Nie wiem co chcesz tym osiągnąć... Gdybyś jeszcze jakimiś rzeczowymi argumentami starał się włączyć do dyskusji i przekonać do swojej racji to rozumiem, ale tekstami takimi jak "nie jarają mnie mikrusy tak że odbij słonko", albo "chyba ty" nic nie zwojujesz, chociaż niewątpliwie są one na Twoim poziomie intelektualnym. Mimo wszystko pozdrawiam.
proponuje podróż w czasie i przeczytanie kilku tematów
poza tym masz całlkiem fajne filmy i oceny chyba mamy o czym pogadać
przepraszam ale jak Valf90 mowi ..jest to forum do wyrazania opini skoro komus sie podoba to nie powinienes krytykowac..albo odrazu pisac jakies obelgi w nasza strone..oj uwierz mi ze duzo osob interesuje co mi sie w nim podoba ..napsialam trafne spostrzezenie dla niego jako mezczyzny i zarazem jako aktora..skoro tobie sie nie podoba spoko napisz czemu ? wymien jakas rzecz ..a najlepiej zeby byla zwiazana z aktorstwem bo skoro twierdzisz ze jest takim strasznym mikrusem to najwidoczniej nie wiesz co kobiety lubia w mezczyznach i na ich temat nie powinienes sie wypowiadac ..