Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
90 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

http://www.filmweb.pl/film/Ludzka+stonoga-2009-542284
lepszego nie znajdziecie

villain

Kogo on tam niby grał idioto?

użytkownik usunięty
villain

Żałosny jesteś. Statham to nie aktor oscarowy ale potrafi grać znacznie lepiej od większości gwiazd tzw. kina akcji. Myślisz, że takie wpisy jak ten powyższy kogokolwiek do Twoich racji przekonają? Mnie przykładowo tym tematem tylko do siebie zraziłeś.

Co do Stathama: Cenię gościa za filmy Ritchiego i uważam, że w produkcjach pokroju Mechanika, Transportera czy Adrenaliny Jason się rozmienia na drobne. Ostatnim jego dobrym filmem była ,, Angielska Robota'' .

zauważyłem pewną zależność między oglądaniem dragon ballów a podkochiwaniem się w stathamie

chyba nie muszę wam tłumaczyć na czym ona polega

użytkownik usunięty
villain

Tak, Dragon Balla ongiś oglądałem - tak jak zapewne większość dzieciaków urodzonych na przełomie lat osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych. Pewnie dzisiaj odbiłbym się od tego serialu ale przez sentyment dałem wysoką ocenę (9/10) i dodałem do ulubionych. I co z w związku z tym? Kim Ty to cholery jesteś, by dyskredytować kogoś tylko dlatego, że mając dziesięć lat oglądał jakieś tam anime ? I co ma do tego Statham?! Takie docinki ad rem pozostaw osobnikom, którzy ślepo wierzą w Twoją inteligencję i deklarowany przez Ciebie świetny gust filmowy. Próbując dowieść swoją intelektualną wyższość tak naprawdę dowodzisz tylko tego, że masz jakieś kompleksy i leczysz je na forum Stathama... Większość Twojej aktywności na Filmwebie sprowadza się bowiem do wpisów na forum tego aktora (!)
Żeby oddalić mój zarzut postawiony w poście powyżej musiałeś wejść na mój profil i znaleźć tam jakiś słaby punkt, za który to uznałeś ocenę 9/10 dla serialu Dragon Ball, a następnie wypomnieć mi to, iż go kiedyś oglądałem... Doprawdy cięta i inteligentna jak nie wiem co riposta. ..

Nie przejmuj się ten tłusty cap to prowokator... zobacz na ocenę jego filmów albo daje 1 albo 10 przecież to jakiś dzieciuch jest, nie wdawaj się w konwersację z debilami to strata czasu i twojej inwencji bo nie ważne co napiszesz to i tak znajdzie jakiś debilny argument byle tylko mógł czymś srogim tobie dosrać... zobaczysz zaraz doczepi się do mojej ksywy tudzież do anime i powie, że oglądam bajeczki... nie trawię ludzi którzy negują gusta innych a sami mają gust z dupy... o gustach się nie dyskutuje, każdy lubi to co lubi i gówno ci do tego @villain...
są ludzie i parapety...

WujekChu1ek

Bardzo dobry tekst popieram..... ;)

villain

A jaki jest trzeci?

grzegorz_cholewa

cały czas szukam a obejrzałeś już dwa polecone ? i jak się podobały ?

villain

Nie widziałem żadnego acz o "Pig F-u-c-k-i-n-g Movie" słyszałem już dawno temu i myślałem by obejrzeć. Oglądasz czasem te filmowe dziwadła odchodząc całkiem od tematu dokuczania fanom Stathama?

grzegorz_cholewa

zależy
ruchania świń akurat nie chciałbym oglądać ale jakieś horrory które do mainstremu na pewno się nie zaliczają bardzo chętnie zawsze obejrzę

villain

Skoro nie oglądałeś tego filmu o ruchaniu świń to skąd wiesz, że gra tam Statham?

0wner2

bo on lubi takie produkcje ?

villain

To, że ja lubię filmy Tarantina znaczy, że w nich gram?

0wner2

a jesteś aktorem ?*

* amatorskie produkcje z zootube'a się nie liczą

villain

swoim kretynizmem ignorancją chamstwem przymćmiewasz innych przychlastów co wchodzą na FW

villain

Było by dobrze jakby mamusia zabrała ci kabel od komputera