Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
91 823 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

jak w temacie. Dla mnie w ogóle kłócenie się o to czy ktoś jest ładny czy brzydki jest dziecinne. A tym bardziej stwierdzenie "jak on/ona się może się komukolwiek podobać?". Krew mnie zalewa jak słyszę czy czytam takie teksty. Każdy ma swój gust, mi się na przykład bardzo podoba, ale myślę, że nie ma sensu wmawiać mi, że nie mam gustu i przekonywać mnie do tego jaki to on beznadziejny.

filipov115

a co ci się w tych filmach nie podobało? każdy z nich zaserwował mi sporą dawkę rozrywki na niezłym poziomie. Spokojnie mógłbym te filmy polecić komuś bez obawy że wyłączy po 15 minutach. Ty tak polecasz właśnie dragonballa. Ktoś kto się zna wie zatem że nie warto sugerować się tym co akurat ty sądzisz o jakimś filmie bo nie masz pojęcia co jest dobre.

jesteś wolny.

villain

Nie wiem nie polecam Dragonball od tak sobie każdemu tylko znajomym którzy lubią Anime w klimatach DB. Po za tym każdy ma swój gust filmowy jedni lubią filmy akcji drudzy dramat ,dla tych pierwszych dramat może być do dupy a dla tych drugich własnie filmy akcji mogą być słabe.Nie wiem dlaczego ciśniesz tak Stathama to Seagal jest drewnem aktorskim który każdemu łamie łapy.

Edson

Lubie bardzo Jasona ;] uważam że jest naprawdę bardzo przystojny i męski na swój wiek.

Edson

Uwierz: o gustach się dyskutuje i po to zresztą jest to forum.