wpisujcie miejsca które będzie musiał/chciał odwiedzić
- chorzowskie zoo
- dom 0wnera2
- skoczów
statham to cienias a nie aktor KONIEC, OWNERZE 2 uważaj na słowa bo się skończy moja łaskawa bardzo dla stathama wola...
i dam mu wedle zasług w aktorstwie 1/10,,
,,Jego kariera jest jak film tani klasy B
Jason się pałęta w nim w nieciekawym tle
scenarzysta forsy wziął potem zaczął chlać
I z Jasona wyszło dno, cienias {beztalencie} czyli ,oferma..."
Nawet dudikoff by mu w kopał w ten jego łysą pałę, to może by mu wyszło na lepsze...
"bo sie skonczy moja łaskawa bardzo dla stathama wola" i co zrobisz dasz mu klapsa? A moze ktoremuś z nas?
A czy w kinie muszą być aktorzy tylko z najwyższej pułki.
Zauważ że czasem w filmach grają aktorzy mniej znani.
Statham to aktor kina akcji do którego pasuje idealnie.
Na pewno piosenka, którą parafrazujesz jest klasy B... A The Snach i Lock stock and the two smoking barrels to świetne filmy i dobrze w nich zagrał.
Jeżeli uważacie że Statham to beznadziejny aktor kina akcji, to widać że nie oglądaliście filmu "Revolver", "Przekręt" i "Porachunki" .
I tak pewnie któryś idiota na mnie naskoczy, bo jak widzę poziom rozmowy tutaj jest strasznie niski.
nie chce mi się ponownie pisać dla kogo efekt motyla może wydawać się dobrym filmem
z resztą osoba oglądająca pokemony nie zasługuje na poważne traktowanie
A wiesz, że majać 6-7 lat oglądało się takie rzeczy jak Pokemony, a nie normlane filmy. Nie chce mi się ponownie pisać dla kogo Hurt Locker moze wydawać się arcydziełem... Ale na serio po jaką cholrę oglądasz filmy kacji skoro wszystkie oceniasz najniżej?
nie wszystkie tylko te ciulate, jest pełno dobrych filmów akcji
i już się nie usprawiedliwiaj wiekiem bo jeżeli to było naprawde za dzieciaka to perspektywa czasu powinna ci naprostować spaczoną psychike chyba że dalej było tylko gorzej