W "P.s. I love you" był świetny:) I najlepszy tekst Lisy Kudrow: "Mogę go sobie wziąć jako pamiątkę z wakacji?". Jeśli tacy faceci są w Irlandii, to nic tylko dupę w troki i jechać:)
Z tego co czytałam, jego przodkowie pochodzą głównie ze Szkocji, więc może tam trzeba szukać? ;-) A co do tych przystojnych Irlandczyków, to gdyby się bliżej zagłębić w pochodzenie amerykańskich aktorów, okazuje się, że większość tych z czołówki rankingów na najprzystojniejszych czy najseksowniejszych jest pochodzenia właśnie irlandzkiego, niemieckiego, bądź mieszanego irlandzko-niemieckiego (irlandzkie: np Edward Norton, Patrick Dempsey, Paul Walker, niemieckie w przeważającej części: np Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, mieszane: np George Clooney, Johnny Depp), ale jakoś nie widać wysypu tych przystojniaków, gdy chodzi się po irlandzkich bądź niemieckich ulicach. Zresztą przykład Jeffreya i łudząco do niego podobnego Javiera Bardema dowodzi, że uroda, czy raczej typ urody, bardzo często jest niezależny od pochodzenia, bo nawet Szkot i Hiszpan mogą wyglądać jak bliźniacy jednojajowi. Sama znam z widzenia dwóch chłopaków, którzy są łudząco podobni- jeden do Heatha Ledgera, drugi do Ryana Goslinga, a mój były wykładowca z uczelni wyglądał jak Ralph Fiennes i co dla mnie ważniejsze- miał bardzo podobny do niego głos, przez co słuchanie jego wykładów było prawdziwą przyjemnością, niezależnie od ich treści.
hehe ;p Teraz mówimy o tym samym ;p Pomyliłam postacie z filmu ;p hehe ;p no cóż zdarza się ;d Sorki ;d