Jeffrey Dean Morgan

8,3
21 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jeffrey Dean Morgan

Zagra Negana w The Walking Dead.

[SPOILER] Negan zabija Glena, rozwala mu głowę kijem :)[SPOILER]

WTTW_FILM

To nie Glenn ale niestety chyba Daryl pójdzie na randkę z kijem Negana, Glenn ma zostać ojcem więc jego autorzy raczej nie poświęcą...

użytkownik usunięty
Ageha

W świecie The Walking Dead wszystko może się zdarzyć

Ageha

W komiksie Glenn też miał zostać ojcem, a co do Daryla to niestety muszę się zgodzić, wszystko na to wskazuje, choć wolałbym nawet żeby go zesłali do postaci 4 planowej niż uśmiercili.

WTTW_FILM

wg mnie to nie będzie ani Daryl ani Glenn tylko Maggie, byłoby podwójnie brutalnie i w końcu stałaby się interesującą postacią :P
No ale chyba jeśli ktoś będzie miał zginąć od ran tłuczonych to pewnie facet. Może ten durny Morgan, nie broniłby się zbytnio, bo w końcu Negan mógłby przejść kiedyś na dobrą stronę :P
tak czy inaczej, obstawiałabym stary dobry scenariusz - najpierw giną czarni

noveen91

W komiksie był tak moment w którym zaczął rozumieć ale Rick go potraktował nożem po szyi i wtrącił do pierdla :/ A Morgan niech ginie, nie szkoda mi go w komiksie zginął. Postać która denerwuje, czarny Yoda z kijem.

Ageha

Nie Gleen i nie Daryl. Zginie Abe . Bo Reedus powiedział , że będzie w 7 sezonie .

snajper12331

Mogę spać spokojnie :O Glenn może zginąć.

snajper12331

na pewno bedzie???? nie zniose czekania do pazdziernika wszyscy byle nie Daryl :P :P

wolvi24

Daryl był wycienczony ... nie zniósł by więcej niż jednego Ciosu ;)

snajper12331

jakoś nie uspokoiła mnie twoja odpowiedz :P

wolvi24

Do tego tak jak mówiłem ... Reedus powiedział , że będzie w 7 sez.

snajper12331

Tak poteierdzam.Daryl NIE zginie!

WTTW_FILM

Coś czuję, że to będzie moja nowa ulubiona postać w tym serialu.