Jeffrey Dean Morgan

8,3
20 190 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jeffrey Dean Morgan

Lol, pierwszy raz jak go zobaczyłam to go pomyliłam z Bardemem. Cóż jest on od niego trochę starszy, ale nie zmienia to faktu, że ciacho z niego nie małe [jak podobnie powiedziała Lisa Kudrow w P.S, kocham Cię ;)]A poza tym genialny aktor <lol2>

Kiwi291

Heh a ja myślałam ze to Roberw Downey Jr. :D

Kasienkaka

Podpisuję się pod tym. Jak oglądałem "Wachmena" to cały czas myślałem, że to Downey Jr.

Kiwi291

Uważam, że coś w tym jest... Nie wiem na czym dokładnie polega to podobieństwo, nie jest ono uderzające, ale mimo wszystko coś takiego w nich jest...

Silva

A najciekawsze jest to, że nie są tej samej narodowości, nie??

Kiwi291

Masz rację!Ja również byłam przekonana, że to Bardem! Jeden i drugi jest boski!

Amelia_2

Zgadzam sie z Toba w 100%!!!
Obaj sa bardzo mescy i przystojni i maja podobne spojrzenia i lekki uśmiech.:D

Kiwi291

Ja rowniez myslalem, ze to Javier! I wydawalo mi sie przez chwile baardzo dziwne, ze gra w PS Kocham Cie..;)

Kiwi291

Potwierdzam podobieństwo. Obaj są fantastyczni, nie tylko jako aktorzy, ale jako mężczyźni też. Zdecydowanie :)

matilde

Hmm je oglądając Chirurgów na początku myślałam, że to Javier :)

HekateV

Nie tylko Ty, ja rowniez na poczatku tak myslałam.

użytkownik usunięty
Kiwi291

Pomyślałam dokładnie to samo :) Nawet sprawdziłam czy to nie Bardem! Bardzo są do siebie podobni i jednakowo przystojni

Ja też, ja też, ja też :p

<za krótki>

Ponik_Kolny

no i ja, no i ja :D

Seniorita_Paulita

Widzę, że nie tylko mi przytrafiła się ta "drobna" pomyłka ;) Chociaż muszę przyznać, że podobieństwo jest rażące tylko na pierwszy rzut oka, po dokładnych "oględzinach" da się ich bowiem spokojnie odróżnić ;)

Kiwi291

Moje pierwsze skojarzenie było podobne ;)

Kiwi291

Uff...dobrze, nie jestem sama, bo już myślałam, że mi sie coś z oczami porobiło, bo jak obejrzałam P.S. I love you, to dałabym sobie rękę uciąć, że to Javier Bardem i nawet obejrzenie czołówki filmu nie rozwiało moich wątpliwości:)

Kiwi291

ja to samo byłam święcie przekonana że to Bardem

ana_lucia_cortez

Ja miałam na odwrót :)
Oglądając Bardena byłam przekonana, że to Pan Morgan. I wcale nie świadczy to o tym, że nie znałam Javiera, po prostu jak dla mnie są niemal identyczni, ot co :)
Pozdrawiam

Caireann

Kurde, podobny gość jak nic! oglądałam jakiś odc Chirurgów i byłam prawie pewna że to Javier:).
Teraz jednak jak się porównuje ich, to Javier ma jakby wyrażniejsze oczy... widać małą różnice

Kiwi291

ja nie sprawdziłam i do dziś byłam przekonana że to Javier grał w Grey's Anatomy ^^
przyznam że Jeffrey mimo podobieństwa do Javiera jest przystojniejszy :))

Earendil

hah, też nieźle się zdziwiłam na widok Javiera oglądając Ps. Kocham cię, i ruszyłam na filmweb sprawdzić o co chodzi :) Niesamowite podobieństwo, trzeba przyznac, ale mimo wszystko jako fanka uwazam, za javier jest przystojniejszy :)

Kiwi291

prawie identyczny, przystojny :D

k_8guru

co? to bardem nie grał w greys anatomy??? i nie ma super irlandzkiego akcentu z ps kocham Cię??????
hahahahahahaha, to straszne, a miałam bardema za JESZCZE lepszego aktora. hiszpan grający irlandczyka...

użytkownik usunięty
Kiwi291

Ja również potwierdzam podobieństwo! Na razie widziałam Morgana tylko w "Gery's Anatomy" i byłam przekonana, że on i aktor z "To nie jest kraj..." Javier Berdem, to ta sama osoba. Niemniej, bo bliższym przyjrzeniu się, nie są już aż tak uderzająco podobni. Jak dla mnie Morgan ma łagodniejsze, cieplejsze rysy. Natomiast z Downeyem Jr nigdy bym go nie pomyliła. Jasne, jakieś tam podobieństwo jest, ale naprawdę nie tak duże, żeby ich pomylić.

Kiwi291

DOKŁADNIE TO SAMO ! Właśnie byłam na stronie Javiera i szukałam PS Kocham Cię.... ale nie było. kurczę, może jakiś zaginiony brat bliźniak ... :D

zuzanne

potwierdzam pdobienstwo, jednak nie przepadam za bardemem, a morgana wrecz
przeciwnie ubostwiam ;)

zuzanne

potwierdzam pdobienstwo, jednak nie przepadam za bardemem, a morgana wrecz
przeciwnie ubostwiam ;) javier sie tak nie usmiecha..;P

karinaa7

Dokładnie mam tak samo! :) Morgan jest niesamowicie sexy z tym swoim uśmiechem, rozbraja mnie tym ;)

lunatyk_5

hehe mam to samo ;D nie przepadam za Bardemem ale Jeffreya bardzo lubię! No i fakt, przystojny i męski jest jak cholera, nie ma co

Kiwi291

http://backseatcuddler.com/2008/01/07/javier-bardemjeffrey-dean-morganseparated- at-birth/

użytkownik usunięty
Kiwi291

Za każdym razem łapię się, że przez kilkanascie sekund myślę, że to Bardem. Panowie są niesamowicie identyczni.

Kiwi291

Też się złapałem na to podobieństwo. Myślałem, że w Rikcy Christina Barcelona gra właśnie Morgan, którego pamiętałem, ze Śmierci na żywo.

Zielony2009

Haha, jak zobaczyłam plakat "Przypadkowego męża", to też pomyliłam z Bardemem, moi znajomi też zauważają podobieństwo... A teraz pytanie, który lepszy? :D :P

Kiwi291

a ja cały czas myślałam że to on zagrał w filmie "Vicky Christina Barcelona" xD MASAKRA! straszne podobieństwo!

Kiwi291

Ja dokładnie tak samo! Dzisiaj święcie przekonywałam moją mamę, że to on grał w Vicky Christina Barcelona, a to przecież Javier! To wszystko przez ten ich zarost! Bez niego nie byli by tak podobni ;P

Kiwi291

dałabym sobie rękę uciąć że to był Javier a tu taka niespodzianka!są identyczni :)

użytkownik usunięty
krejzi_cziken

Ja oglądając Przypadkowego męża na początku też myślałam, że to Javier. Potem do końca byłam przekonana, że to Robert Downey Jr. A teraz przeżywam szok o_O

faktycznie są bardzo podobni. podobieństwo wręcz łudzące:)

Kiwi291

http://film.onet.pl/zwiastuny/0,68422,6,,322,fotonews.html

karanthire

ano rzeczywiście b.podobni, ale jak dla mnie Morgan ma więcej uroku od Bardema.

Kiwi291

Właśnie siedzę z otwartymi ustami, bo przez ostatnie kilka lat Javier Bardem i Jeffrey Dean Morgan byli dla mnie jedną osobą! To znaczy - Javierem!

A tak się cieszyłam, jak usłyszałam, że Javier jest teraz z Penelope Cruze, że już nie jest z Mary-Louise Parker ;)

Kiwi291

no no moi zdaniem też bardzo podobny do Bardema.

filip123482

To jest Bardem.

cheandler1111

http://alefaceci.pl/gid,12299542,kat,1020187,title,Blizniacy-Czyli-Javier-Bardem -i-Jeffrey-Dean-Morgan,galeriazdjecie.html

Kiwi291

o tym samym pomyślałam oglądając PS: Kocham Cię.
"hm, czy to nie ten facet z Vicky Cristiny Barcelony?" :)

Kiwi291

http://www.inmirror.com/files/imagecache/display/files/images/jeffrey-dean-morga n-javier-bardem.jpg i teraz który jest który?

DuniaDziuzel

Prawie identyczni.

Kiwi291

jeszcze nidgy w życiu nie widziałam tak podobnych do siebie aktorów O.O jakby byli bliźniakami!

Kiwi291

A mi przypomina Brada Garetta. http://l.yimg.com/eb/ymv/us/img/hv/photo/movie_pix/walt_disney/the_pacifier/brad _garrett/pacifierprejs2.jpg

mbx

Sry, tu jest lepsze foto - http://www.topnews.in/files/images/BradGarrett1.jpg