Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston

8,3
53 352 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Aniston

Znacie jakieś fajne filmy z tą aktorką, bo tu jest ich pełno i nie wiem, który wybrać. A tak po za tym dla mnie jest świetna!

szymons16

hmm... fajne filmy... zależy co preferujesz. dramaty, sensacyjne czy może coś śmieszniejszego. Aniston jest raczej aktorką komediową więc na pewno przeważają komedie z jej udziałem. Co wcale nie znaczy, że nie grywa w poważniejszych produkcjach. No dobrze do rzeczy. Jeżeli chodzi o komedie to polecam: " Tak się to teraz robi", "Dorwać byłą". Ze starszych to: " Nadchodzi Polly " , "Bruce Wszechmogący", "Sztuka zrywania", "Kobiety pragną bardziej" itp. Z nieco poważniejszego repertuaru to zdecydowanie "Wykolejony" ;)

szalonaaa95

Polecam film Marley i ja :)

Eliza90

koniecznie obejrzyj "Wykolejonego". chyba najlepsza rola Jen, nie licząc Przyjaciół :) "Kobiety pragną bardziej" też są ekstra, choć Aniston nie gra tam głownej roli

szymons16

Proponuję "Nadchodzi Polly" :)

szymons16

Życiowe Rozterki, Wykolejony.. Marley i ja Dorwać Byłą, nawet " Z ust do ust " mi się spodobał ;]

szymons16

koniecznie: 'Marley i ja' i 'Z ust do ust' :) 'Kobiety pragną bardziej' też było w porządku :)

czeskaksiezniczka

dzięki wszystkim... niektóre już oglądałem... ;d

szymons16

" Sztuka zrywania " ; " Marley i ja " :)