Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston

8,3
53 875 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Aniston

Piękne okrągłe zero,po rozwodzie z Bradem Pitem,jest nikim!

orys

To chyba on jest nikim !zostal w mlodym wieku podstarzalum tatusiem bez kariery i perspektyw zona gra w filmie a on siedzi z dziecmi no prosze cie szczyt jego marzen napewno !!! zostawil ja dal jakiejs zdesperowanej debilki ktora ma zaburzenia jazni ! moge sie zalozyc ze Brad tego zaluje ! wychowyje bande nie swoich dzieci z zona ktora ma depresje i nie kocha wlasnego dziecka! juz pomijajac fakt ze glupia nie je bo dzieci w afryce gloduja to trzeba miec w mozgu nawalone ! Bidny ten facet jest ale jak glupi to niech sie meczy:P

marleyy

dobrze powiedziane/\/\/\/\/\/\ . A ty jak bym Cie spotkał za to co mowisz i mojej Jennifer nie wiem co bym ci zrobił

marleyy

Uspokój się! Ogromne kompleksy nie upoważniają do pisania wymyślonych przez siebie bredni. To poważna strona, a nie blog młodzieżowy. Nie zapominaj o tym, dziewczynko...

"w młodym wieku podstarzalum tatusiem"... Heh...

Kalafiores

Ale to nie sa brednie tylko prawda tak jest a jak jestes slepa i tego nie widzisz to masz pecha ~!

marleyy

Amused. Amused..
Najpierw przeczytaj słownik poprawnej Polszczyzny, a potem
długo się zastanów zanim cos napiszesz.

Magda_K

Piękne na pewno, ale nie zero. Jest świetną aktorką i na to trzeba przede wszystkim zwrócić uwagę. Co do jej ex to jak dla mnie też jest świetnym aktorem (wystarczy zobaczyć Snatch'a ;)), ale co do jego urody, to chyba jest lekko przereklamowany. Chociaż to też jest kwestia gustu.
A tak w ogóle to czemu bez Brada ma być taka bezużyteczna? jak przystało na początkująca feministkę muszę stwierdzić, że bez takiego balastu będzie jej szło lepiej :PP