Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston

8,3
53 845 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Aniston

Gra w typowo amerykańskich produkcjach, głupich i zajebistych tylko dla amerykanów. A tak wysoko to jest tylko przez beznadziejny serial "Przyjaciele" oraz z litości, "ojej jaka ona skrzywdzona przez tą sukę Angeline", tak się składa że Angelina jest utalentowana, a Jen może grać tylko w komedyjkach.

Violet_7

Angelina zawdziecz sławe skandalom...jedna role miała dobra..no ze dwie Przerwaną lekcje muzyki i prawdziwe kobiety, a tak to gra w filmach slabych. Aniston moze i nie wybiera skomplikowanych produckji, jednak wykolejony był bardzo dobry. A ja lubie ja ogladac w komediach, świetne ma ruchy-chodzi o ta zabawna gestykulacje i lubie ją. :)
pozdrawiam

Violet_7

może nie wybitna aktorka, ale w komediach akurat, bez przesady z tym brakiem talentu, a Angie nie znoszę i to od zawsze a nie od odbicia Jen Brada

Joanna_7

Ale wlasnie za te komedie ją lubimy :D:D A Jolie tez nie lubie-od zawsze ;)

Rentonek

Jennifer nie jest utalentowana tak jak Jolie - to jest fakt. Nawet posunęłabym się do stwierdzenia że nawet nie dorasta Angelinie do pięt.
Jennifer udaje świętą. A nie wiadomo co ukrywa. Skromna, miła i biedna Jen skrzywdzona przez okrutną wariatkę Angelinę. Stara się żeby ludzie tak myśleli. Jen zagrała w samych głupich i mało ambitnych filmach. Angelina jest znacznie lepsza. Jest ładniejsza i bardzo utalentowana. Bardzo dobrze potrafi się wczuć w osobę którą gra. Niech nikt nie ocenia Angeliny nie oglądając filmów takich jak Gia i Przerwana lekcja muzyki. Świetne filmy. Jolie ukazała w nich swój talent. W filmie Gia zagrała bardzo przekonująco.

dEm

Moja imienniczko zgadzam się w 100% ;D