Smieszna jestes ciekawe jak ty wygladasz jak uwazasz ze ona jest brzydka:0 a to nie ona jest nikim bez Brata tylko ten dupek bez niej on jest beznadziejny ! z Angelina J to juz wogole porazka Matka teresa sie znalazla;) wez prosze zastanow sie co ty mowisz ! ON jest palanten ktory zostawi zone dla Innej w tym przypadku glupiej i pustej!
Pusta to ty jestes, co udowodnilas swoja wypowiedzia. Kto Ci wogole powiedzial ze Pitt zostawil Aniston dla Angeliny??? Jak mozan powiedziec o kims ze jest pusty i glupi, skoro tej osoby sie nie zna???
no jak widzisz mozna ... nie musze was znac zeby po waszych pustych wypowiedziach tu wyrobic sobie zdanie ! ale jak to sie nazywa zazdrosc jak ktos jest na gorze to trzeba go zmieszac z glotem i sciaganac do swojego poziomu:P
za to twoje wypowiedzi są pełne... hehehe!!!!!
nie ośmieszaj się pustaku... i zastanów się co piszesz! sama mieszasz z błotem i jolie, i pitta, i ludzi którzy się z tobą nie zgadzają! pewnie uważasz się za mądrą, piękną i znającą się na wszystkim księżniczkę, ale dla mnie jesteś zadufanym w sobie totalnym dnem...
a co do twojej ulubionej aktoreczki-
aniston nie grzeszy urodą i średnia z niej aktorka...
a!!!!!!!!!!! i nie jestem kobietą więc chyba zazdrość przeze mnie przemawia!!! hehehe!!!
Brat? Chyba Brad. Piszesz o kimś, a nawet nie znasz jego imienia.
A tak w ogóle to jego sprawa. Wielu ludzi tak robi. Tuż obok nas. Poza tym to Jen ogłosiła separację i to ona złożyła pozew o rozwód. Oboje układają sobie życie na nowo i na pewno są szczęśliwi. A takie komentarze jak ty zostawiają ludzie, którzy zapewne naczytali się wiele na pudelkach itp. Tania rozrywka jak fotka.pl i inne nienormalne strony.