Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston

8,3
54 870 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Aniston

Nie wiem czemu, ale chciałabym, żeby Jennifer była jeszcze z Bradem ;D pasuja do ciebie wizualnie moim zdaniem ;P hih

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
szyniaaa

Moim zdaniem oczywiście też do siebie pasują ;D Brad i Jennifer są jednymi z moich ulubionych aktorów i aktorek :) Strasznie chciałabym żeby byli znowu razem.
Pozdrooo =]

meell

ja też bym nawet chciała.... :P
chociaż pewnie będzie jej trudno spowrotem wrócić....
Brad miał w końcu (i ma) dziecko z Angeliną...
ja bym chyba nie wróciła już do takiego chłopaka...

Pozdrowionka! :)

szyniaaa

Też się z wami zgadza że fajnie by było jak by do siebie wrócili. Ja w sumie lubię Angeline ale Brad mi jakoś bardziej pasuje do jenifer szkoda że nie ają razem dzieci:(:(

Roksia

hmmm gwiazdy jak to aktorzy musza zmieniac swoich partnerow, gdyz przestaliby intrygowac, a tak poza tym pewne jenny znudzila sie bradowi, a angelina nowe wyznanie, dobra laska, czemu nie...moze brad chcial troche wiecej pikanteri , jenny wyhdaje sie o wiele bardziej grzeczna od angeliny, chyba mimo filmow z jenn a ostatnio trafiam na same takie...jednak wole angeline...

rxa

no fajnie by bylo :) szkoda ze Jenny nie chciala miec z Bradem dzieci tzn chciala ale ciagle przesuwala ta decyzje a Brad wiadomo nie chcial juz czekac w koncu ma 43 lata... moze wroca podobno jest plotka ze spotykaja sie potajemnie...

fan_Brada_Pitta

Potajemnie? Ale super! :D Chciałabym żeby znowu ze sobą byli. Oby z tego "potajemnego spotykanią się" coś wyszło. Chociaż pewnie to, jak zwykle tylko głupia plotka, jakich pełno...

meell

E tam, mnie Brad najbardziej pasował do Gwyneth Paltrow. Ale tak szczerze to tyle mnie obchodzi z kim będzie Pitt w przyszlym semestrze co zeszłoroczny śnieg, bardziej interesuja mnie jego wyczyny na scenie. To samo odnosi sie do Jennifer. Jest sympatyczna i fajna aktorka, ale z wygladu... Hmmmmm... Pozostawie to bez komentarza. Jednak lubie ja za jej sposob gry i fajny akcencik.

flexia

Mnie też bardziej interesują jego wyczyny na scenie, tak jak i Jennifer, ale nie ukrywam, że ich życie osobiste też mnie obchodzi i chciałabym, aby znowu byli razem, bo do siebie pasują ;)
Pozdrawiam =]

szyniaaa

Wizualnie?? nie uważam że Brad Pitt jest najpiękniejszy itp. ale zobaczcie sobie zdjęcie Jennifer bez makijażu,zmienicie zdanie na temat tego że pasują do siebie wizualnie ... (www.gbm.blog.onet.pl)

czarna_189

Jen jest ładna, a to chyba normalne że jak zobaczysz zdjęcie takiej Jolie lub innej gwiazdeczki bez make up moze ktos byc w szoku , ale to chyba normalne. a Jen dobrze gra , kto patrzy na wyglad.. (...)