Jennifer ConnellyI

Jennifer Lynn Connelly

8,1
40 168 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Connelly

Laseczka ZAJEBIOZA, szczegolnie w Dark Water mi sie podobala (a widzialem ją w DW i Requiem dla snu ;) innych filmow nie kojarze z nią zebym ogladał. Gdy oglądałem Dark Water nie bede ukrywał ze czasem samoistnie nazbieralo mi sie sliny na ustach, bo niemozliwym jest inny rozwoj wypadkow kiedy 3ma sie otwartą gębę przez minute :D Wspaniała aktorka do tego :]

mscofield86

Popieram - mi też się strasznie spodobała w Dark Water :)

mscofield86

co nie zmienia faktu, że film.... hmm... średni :D

mscofield86

Nie widzialem Dark Water ale widzialem RfDream (film masakra dla mnie - tydzien po jeszcze byel w szoku, potem widzialm jeszcze jeden raz i wiecej chyba nie rusze tego dziela)
Polecam jeszcze Piekny Umysł - film swietny a u Jennifer jest tam poprostu świetna
pzdr

amlam

Ja tez Dark Water nie widzialam...ale Requiem owszem...film genialny, swietny no nie mam słow po prostu:) Płakałam na nim potwornie[przy koncu] ze ludzie moga sie tak stoczyc...poza tym film strasznie mnie wymeczyl psychicznie...ale ogladac to go moge w nieskonczonosc:) A Jennifer[moja imienniczka:) jeej:D:))]faktycznie gra super;]

mscofield86

Najlepsze role zgrała w Reqieum dla snu(bylem zachwycony ta rolą) ioraz w Pieknym umysle (za ktory dostała Oscara).

fidelio

taak..Pięknu umysł i Requiem są jej najlepszymi filmami ;)