ma kobitka ten błysk w oku...
Bez przesady z tym podniecaniem się nią. Ona w tym filmie miała 37 lat (zdjęcia kręcono w 1998), a wyglądała na co najmniej 10 więcej.
No dajcie spokój. 37 lat to przecież jest naprawdę młody wiek i można w tych latach wyglądać wciąż młodzieńczo. Dla porównania - mamy rok 2023 więc w jej wieku są m. in. Gal Gadot, Alexandra Daddario, Lady Gaga, Tatiana Maslany czy Gemma Artenton.
Dla porównania:
http://www.gettyimages.com/photos/alexandra-daddario-2023?phrase=alexandra%20da ddario%202023&assettype=image&family=editorial&sort=mostpopular
http://www.google.pl/search?q=jennifer%20coolidge%20American%20Pie&tbm=isch&hl= pl&tbs=isz:l&sa=X&ved=0CAIQpwVqFwoTCLiUj_iPu_8CFQAAAAAdAAAAABAO&biw=1519&bih=684
No różnica jest chyba naprawdę spora.
Mała poprawka, od wieku 36 zaczyna się jesień życia człowieka, więc 37 lat to nie jest "młodość". Młodość jest DO 36 lat.
Hahaha....36lat i jesień życia? :) Ty tak serio? :) Nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać :) Przyznam, że mnie zszokowałeś/aś. Radziłbym poczytać - nawet w sieci - co to jest jesień życia, bo ewidentnie ktoś tu nie zna znaczenia słów, których używa. Pisząc coś takiego, kompletnie się skompromitowałaś/eś :) Jesień życia przed 40 <facepalm>. Przecież to właśnie wtedy zaczyna się prawdziwe życie i druga młodość! A jesień życia (jak sama nazwa wskazuje!) to nic innego jak starość, schyłek, zmierzch życia człowieka. Że też takie podstawy trzeba niektórym tłumaczyć...masakra.
"Dla porównania - mamy rok 2023 więc w jej wieku są m. in. Gal Gadot, Alexandra Daddario, Lady Gaga, Tatiana Maslany czy Gemma Artenton". Teraz z kolei mamy 2024r. i wygląda to tak: Gadot - 39l. Gaga - 38l. Arterton - 38l (nawet nie wiem kim są te dwie pozostałe panie co wymieniłeś/aś - nie znam, ale pewnie też aktorki). Natomiast Coolidge ma już 62 lata. Tak więc różnica wieku między nimi (tymi co wymieniłeś/aś a panią "Stifler") jest diametralna, bo aż dwóch pokoleń. Rozumiem, że chodziło Ci o to, jak aktorka i bohaterka tego profilu/strony wyglądała w czasie American Pie - czyli będąc wtedy w obecnym wieku Gadot, Gagi czy Arterton - to dla mnie jasne. Niemniej jednak tak skonstruowane przez Ciebie zdanie i zwrot/przekaz - "w jej wieku są" brzmi trochę groteskowo i niefortunnie :) No ale mniejsza z tym. Wiadomo o co chodzi. Tak po prawdzie, to patrząc na niektóre zdjęcia tej pani, choćby w wyszukiwarce, to kobieta wcale nie wygląda jakoś strasznie źle czy koszmarnie. A na jednym z nich - tym z rozwianymi włosami, kolczykami i czarnej sukni, wygląda nawet wystrzałowo!:)