Ale dobrze się zapowiadający w przyszłości jeżeli oczywiście nie będzie grał w głupich
komedyjkach,tylko w poważnych filmach to stanie się dobrym aktorem ale na to trzeba jeszcze
poczekać.Póki co daje mu 5/10 ale możliwe że ocena będzie rosnąć w miarę postępów,widziałem
tutaj ludzi którzy już dali mu 10 oczywiście to ich zdanie,ale ocenia 10 stawia go u boku legend kina
takich jak,Robert De Niro,Al Pacino,Jack Nicholson czy kilku innych na co moim zdaniem póki co
bez cienia wątpliwości nie zasługuje.
No to zdaje się, że spadnie Twoja ocena....:P Ma zagra w Upadłych, w pierwszej części młodzieżowego cyklu, które dalsze tytuły to Udręka, Namiętność i Uniesienie :D Oj, coś mi mówi, że spikuje w dół....:P Ja osobiście cieszę się jak cholera, że zagra w tym....:)
No to spadnie do poziomu innych jedno gwiazdkowych aktorów ;p.A u ciebie skąd taka wysoka ocena dla niego?,niech zgadnę za wygląd ? mnie się możesz przyznać ;p.
Oglądałem ten film całkiem niezły ale nie pamiętam jak on tam zagrał bo to było dawno,i Mam nadzieje ze jesteś kobieta ;p chyba ze ci się podoba inny facet to nie wnikam ;p a tak na marginesie to jestem całkiem podobny do niego :) gdyby ktoś wyliczył podobieństwo miedzy nami w procentach,bo mielibyśmy jakieś 5% robi wrażenie :D