Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Ludzie nie wyklocajcie sie z nim to tylko zakompleksiony, nie lubiany 16 latek ktory o filmie nie ma zielonego pojecia. Pewnie szczytem aktorskiej perfekcji dla ciebie jusini jest Stallone w Rocky

Godfather99

hahahaha, zgadzam się całkowicie :) Jusini robi tyle niepotrzebnych prowokacji...Biedactwo, chce zaistnieć na FW, chce się dowartościować...hahahahahaha
Tylko pytanie : co Twój temat ma wspólnego z Jessicą Albą...?Rozumiem, że chcesz zwrócić uwagę na swój post, tylko że...to niestety nijak ma się ma do forum Alby poza tym, że Jusini raz czy ile napisać bardzo niekulturalnie, iż jej nie lubi...
Pozdrawiam :)

Godfather99

hahahaha, zgadzam się całkowicie :) Jusini robi tyle niepotrzebnych prowokacji...Biedactwo, chce zaistnieć na FW, chce się dowartościować...hahahahahaha
Tylko pytanie : co Twój temat ma wspólnego z Jessicą Albą...?Rozumiem, że chcesz zwrócić uwagę na swój post, tylko że...to niestety nijak ma się ma do forum Alby poza tym, że Jusini raz czy ile napisać bardzo niekulturalnie, iż jej nie lubi...
Pozdrawiam :)

juz_mnie_nie_ma

chodzi o to by powiedz ze by nie gadac z tym 16 latkiem bo on lazi po forach i bluzga

juz_mnie_nie_ma

Pomyliło mi sie sorry:) a ty jusini wynocha stad to zbyt cienkie forum dla czlowieka z IQ 138 xD pozatym kolejny raz udowodniles swoj kretynizm. Kolezanka napisala do mnie ze moj temat nie ma nic wspolnego z Albą a ty pomyslales ze to do ciebie - o ile pamietam czytac uczyli w 1 klasie, pogadaj z dyrektorem podstawowki, opowiedz swoj rzadki przypadek moze cie cofnie...

Godfather99

hahahahaha, po raz kolejny się z Tobą zgadzam :) Nic dodać, nic ująć. Tylko wątpię, czy uda mu się cofnąć jedynie do podstawówki...Takich, to oni kierują do zerówki jeszcze...

juz_mnie_nie_ma

a zresztą parodia to parodia, ma nam jedynie przedstawić znane aspekty w innym świetle i będąc katolikiem nie widzę powodów by się obrażać- to film, ma nas w tym przypadku rozśmieszyć od tego właśnie są parodie, a jeżeli ludzie pokroju Jusiniego i jemu podobnych (najwyrażniej dewotów) w dalszym ciągu będą się tak zacietrzewiać na samą wieść o planownym przedstawieniu religii judeo- chrześcijańskiej w sposób jakkolwiek zabawny i śmieszny to już widzę ich w pierwszych szeregach podczas jakichś bezdennie głupich demonstracji (tak jak mają to w zwyczaju muzułmanie). Ave

juz_mnie_nie_ma

Pomyliło mi sie sorry:) a ty jusini wynocha stad to zbyt cienkie forum dla czlowieka z IQ 138 xD pozatym kolejny raz udowodniles swoj kretynizm. Kolezanka napisala do mnie ze moj temat nie ma nic wspolnego z Albą a ty pomyslales ze to do ciebie - o ile pamietam czytac uczyli w 1 klasie, pogadaj z dyrektorem podstawowki, opowiedz swoj rzadki przypadek moze cie cofnie...

Godfather99

wiecie jemu sie wydaje ze na wszystkich forach tylko o nim gadaja mazenie wszyscy mowia papapap

Godfather99

GodFather z tym, że Jusini to jakiś niedowartościowny smarkacz szukający sposobu jak tu ludziom zagrać na nerwach to się zgodze, ale IQ 138 -) chyba chciałeś napisać IQ 38 bo średnie IQ przeciętnego Polaka wynosi coś koło 104 a nawet o taki wynik Jusiniego bym nie śmiał podejrzewać x)

tomaszkubina

a zresztą parodia to parodia, ma nam jedynie przedstawić znane aspekty w innym świetle i będąc katolikiem nie widzę powodów by się obrażać- to film, ma nas w tym przypadku rozśmieszyć od tego właśnie są parodie, a jeżeli ludzie pokroju Jusiniego i jemu podobnych (najwyrażniej dewotów) w dalszym ciągu będą się tak zacietrzewiać na samą wieść o planownym przedstawieniu religii judeo- chrześcijańskiej w sposób jakkolwiek zabawny i śmieszny to już widzę ich w pierwszych szeregach podczas jakichś bezdennie głupich demonstracji (tak jak mają to w zwyczaju muzułmanie). Ave

Godfather99

Wiecie co...? Zamiast reagować na te jego zaczepki - po prstu, NIE KARMMY TROLLA :) :) :) dla niezorientowanych :

http://dziecineo.prv.pl/ [dziecineo.prv.pl/]

"Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem".

Pozdrawiam wszystkich :) :)