Widzialem z nia niewiele filmow, zadna z jej roli jakos specjalnie mnie nie urzekla, mimo wszystko zakladam, ze potrafi dobrze zagrac. Ale zeby 23 miejsce? Bez przesady. Czy to tylko za ladna buzke i cialko? (co tez jest kwestia dyskusyjna). Nie moge czasami pojac, czym sie kieruja ludzie przy ocenie aktorow...
Już był taki temat o 25 miejsce... jak dla mnie przesadzacie... oj czepiacie się tego,ze jest na 23,przecież to nie oskar czy cos w tym stylu...Ona jest nową aktorką i na topie dlatego jest tak wysoko... Poza tym ciągle coś słychac o niej i o filmach z jej udziałem... Ona nadal się uczy...:/... też nie macie co robisz tylko sie czepiać...
sorry, nie zauwazylem wczesniejszego tematu. I nie czepiam sie - zakladam ze skoro jest na tak wysokiej pozycji to jednak zagrala w dobrych filmach. Mimo wszystko, uwazam ze jest duzo lepszych i niedocenionych aktorow, a fascynacja jej osoba w duzej mierze wynika z jej atrakcyjnosci. Tak samo bylo z DiCaprio - bozyszcze nastolatek, ktore zagralo w paru dobrych filmach a mimo wszystko byl okrzykniety mega gwiazda.